Lobotka prezradil dôvod, prečo ostal v Neapole: Životný prestup zmaril...

Celé leto sa horúčkovito špekulovalo, že zmení dres. Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (29) nakoniec zotrval v SSC Neapol. ...

Celé leto sa horúčkovito špekulovalo, že zmení dres. Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (29) nakoniec zotrval v SSC Neapol. Po zatvorení prestupového okna prezradil, prečo z juhu Talianska sa nepobral niekde za novou výzvou.

Fotogaléria

Tvrdé embargo

Lobotka po uzávierke prestupového obdobia v rozhovore pre talianskeho novinára Gianmarca Gordana prezradil, čo sa v lete dialo.

„Conte zablokoval transfer štyroch hráčov a povedal mi, že ma nepustí. Budúcnosť? Mám platnú zmluvu a ak by som mal odísť, chcel by som do Barcelony alebo iného top klubu, hoci len málo je lepších ako Neapol,“ objasnil rodák z Trenčína.

Stano sa už ale sústredí na novú sezónu s veľmi jasným cieľom. „Dúfame, že skončíme aspoň v top 4, aby sme sa kvalifikovali do Ligy majstrov, no mojím snom je opäť vyhrať Scudetto a robíme pre to všetko,“ dodal Lobotka, ktorý má v Neapole platný kontrakt do sezóny 2026/27.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk