Lobotka prezradil dôvod, prečo ostal v Neapole: Životný prestup zmaril...

Celé leto sa horúčkovito špekulovalo, že zmení dres. Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (29) nakoniec zotrval v SSC Neapol. ...

Celé leto sa horúčkovito špekulovalo, že zmení dres. Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (29) nakoniec zotrval v SSC Neapol. Po zatvorení prestupového okna prezradil, prečo z juhu Talianska sa nepobral niekde za novou výzvou.

Fotogaléria

Lobotka je na odchode z Neapolu, písali počas leta talianske médiá. Najčastejšie bol spájaný s odchodom do centra Katalánska, kde o jeho služby vedenie veľmi stálo. Prestup do FC Barcelona ale nateraz padol. Už počas leta nový tréner Neapola Antonio Conte jasne vylúčil odchod nášho reprezentanta z klubu.

Drahý špás pre FCB

„Kvaratskhelia a Di Lorenzo sú pre mňa kľúčoví hráči, v tom mám jasno. Absolútne veto som stanovil na štyroch hráčov: Di Lorenza, Lobotku, Zambo Anguissu a Kvaratskheliu. Títo štyria hráči určite neodídu,“ vyhlásil horkokrvný Conte.

Zmena dresu mali komplikovať aj finančné požiadavky Neapola, ktoré Španieli v súčasnej situácii nedokázali splniť. „On len veľmi ťažko odíde z Neapola. Klub za neho chce 50 či 60 miliónov eur. Kluby už teraz nevyhadzujú obrovské čiastky len tak a dôkladne zvažujú všetky aspekty. Lobotka je už trochu starší a Barcelona má navyše problémy s finančným fair-play,“ prezradil nedávno pre Športový Čas známy agent Martin Petráš.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk