Šialený plán legendárneho bojovníka: Bude z McGregora prezident Írska?

Bude ďalší rok kandidovať v prezidentských voľbách? O legendárnom írskom zápasníkovi Conorovi McGregorovi (36) už dlhšie kolujú špekulácie, ...
  • Zdroj: Northfoto

Bude ďalší rok kandidovať v prezidentských voľbách? O legendárnom írskom zápasníkovi Conorovi McGregorovi (36) už dlhšie kolujú špekulácie, že chce vstúpiť do politiky. Bývalý šampión UFC ich ale teraz na sociálnej sieti X ešte viac podporil.

FOTOGALÉRIA: Bude z McGregora prezident Írska?

Rodák z Dublinu je známy ako športovec, ktorého okrem skvelých výkonov sprevádzajú aj kontroverzie. Nuž, teraz si trúfa na niečo, čo by mnohým jeho konkurentom ani nenapadlo. Seriózne rozmýšľa o kandidatúre na post hlavy štátu.

So svojimi fanúšikmi sa dokonca podelil o to, čo by z tejto pozície spravil a zmenil. „Ako prezident by som mal moc zvolať Dáil (pozn. red. dolná komora írskeho parlamentu) a tiež ho rozpustiť. Ako som už skôr povedal, chcel by som mať všetky odpovede, ktoré írski občania hľadajú. Od tých, ktorí okrádajú pracujúcich ľudí, narušujú jednotu rodiny, ničia malé podniky a tak ďalej," napísal na sociálnej sieti X niekdajší držiteľ opaskov dvoch váhových kategórií v najprestížnejšej MMA organizácii na svete.

To ale z jeho strany nebolo všetko. Nezabudol ani na svoje vysoké sebavedomie. ​„Írsko potrebuje aktívneho prezidenta plne zamestnaného írskym ľudom. Som jediná logická voľba," doplnil McGregor na záver.

 

Šéf UFC Dana White a ruský prezident Vladimir Putin.
Šéf UFC po rokoch vyšiel s pravdou von: Štedrý dar prezidenta Putina pre hviezdneho šampióna! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk