Stopér Križan o vzťahu s Češkou: Ako ma zbalila influencerka

Slovenský stopér Richard Križan (26) skončil v lete v bratislavskom Slovane, pričom jeho novou kariérnou výzvou je klub Dynamo České ...
  • Zdroj: anc

Slovenský stopér Richard Križan (26) skončil v lete v bratislavskom Slovane, pričom jeho novou kariérnou výzvou je klub Dynamo České Budějovice. Jeho priateľka Barbora Miklová (26) však svoju tenisovú kariéru pre zdravotné problémy už ukončila, no úspešne rozbehla inú, keďže je známou českou influencerkou.

Keďže Barbora sama športovala, veľmi dobre vie, že Richardov čas je plný futbalových povinností, nuž si aj ona svoj čas šikovne vyplnila. Je z nej influencerka, ktorú na instagrame sleduje viac ako 122-tisíc ľudí. „Mne to vyhovuje. Väčšinu svojej práce môže robiť online odkiaľkoľvek,“ uviedol pre idnes.cz Križan, ktorý nedávno vymenil Bratislavu za Juhočeský kraj.

Spolu s Barborou tvoria pár už dva a pol roka, pričom sa všetko začalo žartom. „Prvého apríla mi napísala správu: ,Ahoj, skúška signálu.‘ Myslel som si, že si zo mňa robí žarty na Deň bláznov,“ spomína Richard s tým, že o dva týždne sa už stretli.

Podľa neho robí jeho partnerka náročnú prácu, keďže stále musí byť kreatívna a niečo vymýšľať. Nemyslia však len na svoje pracovné nasadenie, ale aj na bežný život. „Plánov máme veľa. Raz si chceme postaviť spoločný dom, ale naše životy sú veľmi flexibilné,“ prezradil rodák z obce Plášťovce v Levickom okrese.

Kľúčový hráč

Po konci v Slovane mal ponuky z Poľska i Maďarska, ale vybral si České Budějovice. „Hľadal som klub, kde budem kľúčovým hráčom. Veľa Slovákov by rado začalo v stredne postavenom českom klube a postupne by sa dostali do špičky,“ opísal.

Odporúčame z TIVI.sk