Útočník Interu Miláno sa buchol po vrecku: Luxusné auto za šialenú sumu!

Na vozovom parku rozhodne nešetrí! Futbalový útočník Marko Arnautovič (35) sa pochválil novou láskou v podobe luxusného auta. Hráč talianskeho ...
  • Zdroj: Northfoto

Na vozovom parku rozhodne nešetrí! Futbalový útočník Marko Arnautovič (35) sa pochválil novou láskou v podobe luxusného auta. Hráč talianskeho Interu Miláno vysolil za Rolls-Royce Cullinan v špeciálnej výbave peniaze, o ktorých sa bežným smrteľníkom môže azda len snívať.

FOTOGALÉRIA: Marko Arnautovič

Rakúsky reprezentant je známy svojou obľubou rýchlych a drahých áut. V minulosti si vyskúšal jazdu v Bentley Continental GT, Mercedese C 63 alebo vo Ferrari F12 Berlinetta.

Teraz si bývalý hráč Werderu Brémy, West Hamu United či Bologne zaobstaral nový prírastok, za ktorý podľa nemeckého portálu bild.de zaplatil slušný balík. Do oka mu totiž padol Rolls-Royce Cullinan. Ten si môžete v základnej výbave kúpiť za približne 400-tisíc eur. 

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo to dokázal! Ako prvý pokoril neuveriteľnú gólovú métu Zobraziť článok

Skúsenému futbalistovi ale tento balíček nestačil, a tak išiel do špeciálnej verzie „mansory". Podľa všetkého sa teda cena vyšplhala na dvojnásobok – 800-tisíc eur.

Jeho nový úlovok patrí do kategórie SUV, v základnej verzii má výkon 571 koní a maximálnu rýchlosť 250 km/h. Z 0 na 100 km/h zrýchli za päť sekúnd.

Slovenskí futbaloví reprezentanti otvorili nový ročník Ligy národov zápasom proti Estónsku.
Rázna kritika legendárneho Szilárda Németha: Mladí by sa mali zobudiť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk