Rázna kritika legendárneho Szilárda Németha: Mladí by sa mali zobudiť!

Slovenská futbalová reprezentácia vstúpila víťazne do novej edície Ligy národov, keď v Tallinne zdolala domáce Estónsko (0:1). Zápas ...

Slovenská futbalová reprezentácia vstúpila víťazne do novej edície Ligy národov, keď v Tallinne zdolala domáce Estónsko (0:1). Zápas rozhodol Tomáš Suslov. Bývalý futbalový reprezentant Szilárd Németh si ale neodpustil kritiku, schytali to hlavne mladí hráči.

Fotogaléria

Slovenskí futbalisti odohrali svoj prvý zápas od úspešného európskeho šampionátu, kde zdolali Belgicko a v osemfinále proti Anglicku mali na dosah postup. Vyrovnávajúci gól inkasovali v poslednej minúte a Albion následne rozhodol duel v predĺžení.

Zverenci trénera Francesca Calzonu úspešne vstúpili do C-skupiny Ligy národov, keď po góle Suslova vyhrali najtesnejším rozdielom proti Estónsku. V nedeľu odohrajú v Košiciach duel proti Azerbajdžanu.

Haló, kde sú mladí?

Bývalý futbalový reprezentant a aktuálne televízny expert Szilárd Németh tvrdo skritizoval nastupujúcu generáciu hráčov. Podľa jeho slov to nemôžu stále ťahať hráči ako Peter Pekarík alebo Juraj Kucka. Ich čas v národnom drese sa chýli ku koncu.

„Keď Martin Škrtel hovoril o Pekaríkovi a Kuckovi, chcel som povedať: Haló, kde sú mladí? Nie je normálne, samozrejme vieme o ich kvalitách, aby 37-ročný Pekarík, ktorý rok nehral, bol stále náš najlepší pravý obranca a ťahal reprezentáciu. Bez neho, rovnako ako v prípade Kucku, si reprezentáciu nevieme predstaviť,“ povedal Németh v štúdiu Sport TV.

Kritiku schytala nastupujúca generácia. „Možno to znie tvrdo, no naši mladí futbalisti by sa mali zobudiť. Nie je normálne, aby títo borci nabehali viac ako oni,“ dodal bývalý útočník, ktorý pôsobil aj v anglickej Premier League.

Bývalý anglický reprezentant Emile Heskey.
Bývalý anglický reprezentant vyhlásil bankrot: Investoval do rovnakého biznisu ako Beckham Zobraziť článok

Slovenskí futbaloví reprezentanti pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom 1. kola C-divízie 1. skupiny futbalovej Ligy národov vo futbale Estónsko - Slovensko v Tallinne.
Calzona si konečne nevystriedal tromf: Komu zo Slovákov Estónci zvýraznili prednosti? Zobraziť článok

Bývalý futbalista Filip Šebo dovolenkuje so Slovanistom Vladimírom Weissom ml. a spoločnými zábermi sa pochválil na sociálnych sieťach.
Weiss ml. si pred Ligou majstrov doprial oddych: So Šebom dovolenkuje na párty ostrove! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk