Spoluhráča sa opýtali na Slafkovského: Uštipačná poznámka od mladého Rusa!

Nová akvizícia Montrealu Canadiens, mladý ruský útočník Ivan Demidov (18), ktorého klub tento rok draftoval v prvom kole, si rýchlo získal ...
  • Zdroj: SITA/AP

Nová akvizícia Montrealu Canadiens, mladý ruský útočník Ivan Demidov (18), ktorého klub tento rok draftoval v prvom kole, si rýchlo získal sympatie fanúšikov nielen svojimi hokejovými schopnosťami, ale aj svojím zmyslom pre humor. 

Na sociálnych sieťach sa totiž objavilo video, na ktorom sa zástupcovia klubu Canadiens pýtajú Demidova ešte pred draftom na celkovú jednotku z roku 2022 Juraja Slafkovského.

Kajakárka Mintálová prežívala po prejazde cieľom smútok.
Eliška Mintálová rozobrala dôvody predčasného konca sezóny: Po útokoch zväzu som už ďalej nevládala Zobraziť článok

"Hrali sme spolu na turnaji Hlinka Gretzky Cup... Prehral," zasmial sa na plné pľúca mladý Rus na účet košického rodáka. Fanúšikovia na sociálnych sieťach okamžite začali špekulovať o tom, či sa títo dvaja mladí hráči môžu v budúcnosti stretnúť na ľade ako spoluhráči a vytvoriť silnú ofenzívnu dvojicu alebo či si skôr budú vzájomne v rámci miesta v zostave konkurovať.

„Ak budú mať medzi sebou takúto priateľskú atmosféru, máme sa na čo tešiť,“ znejú komentáre fanúšikov Montrealu, ktorí si už teraz stavajú veľké nádeje na talentovanú zostavu Canadiens, v ktorej sa okrem iného v tejto sezóne objaví aj kontroverzná fínska hviezda Patrik Laine. Samotný Slafkovský je taktiež povestný svojim zmyslom pre humor, fanúšikovia preto čakajú, aká odpoveď príde teraz z jeho strany.

Slovenský hokejový brankár Adam Húska.
Adam Húska má na stole ponuky z KHL: Ruské či bieloruské Dinamo? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk