Calzona si konečne nevystriedal tromf: Komu zo Slovákov Estónci zvýraznili prednosti?

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.
  • Zdroj: TASR/Veronika Mihaliková

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.

Tomáš Suslov (8) – Dostal sa už v prvom polčase do obrovskej šance, ktorú mal premeniť. Vykúpil sa však až v záverečnej fáze duelu, keď sa k nemu ideálne odrazila lopta. Bol aktívny, ale nabudúce by mal byť hlavne efektívnejší, lebo proti kvalitnejším súperom si nevypracuje sedem streleckých pokusov.

Róbert Boženík (5) – Snaha tam je, ale pri práci s loptou je ťažkopádny, hoci sa ju snažil podržať a tým aj celý tím v útoku. Už to ani tak nie je o tom, že nedáva góly, ako o hlave. Tá chce, ale nohy zaostávajú...

Lukáš Haraslín (8) – Počas ME sme pravidelne konštatovali, že šiel zbytočne dole z trávnika, keďže držal našu ofenzívnu hru. Teraz ho Calzona konečne nechal na trávniku do úplného konca a aj preto sme dali gól a vyhrali. Vidieť, že má pohodu. Bavil sa futbalom a nešetril nábehmi.

Denis Vavro, David Strelec, Matúš Bero, Tomáš Rigo, Norbert Gyömbér (bez známky) – Pri Strelcovi sa ukázalo, že s ním na hrote nám to ide lepšie. Zvyšné kvarteto striedajúcich hráčov pomohlo ubrániť výsledok, ale veď na to tam aj boli.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk