Calzona si konečne nevystriedal tromf: Komu zo Slovákov Estónci zvýraznili prednosti?

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.
  • Zdroj: TASR/Veronika Mihaliková

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.

Adam Obert (6) – Raz prehral dôležitú hlavičku, ale Škriniar to napravil. Tiež zbytočne zrámoval Alexa Tamma za žltú kartu. Ostatné bolo v poriadku, hlavne jeho dlhé a presné lopty spievali. Pokazil len jednu.

Dávid Hancko (8) – Ukázal kvalitné prienikové prihrávky i podporu útoku, za čo bol takmer odmenený gólom, ale brvno ním nie je. S Haraslínom si na čiare rozumeli, pričom treba oceniť aj dominantnosť vo vzdušných súbojoch.

Ondrej Duda (6) – Bol často až zbytočne pri čiare a tým ďaleko od centra diania. A hoci sa to snažil napraviť dlhými prihrávkami, ako keď skvele nacentroval do šance Suslovovi, platnejší by bol blízko pokutového územia. Ako napríklad keď strelil do žrde.

Slovenskí futbaloví reprezentanti otvorili nový ročník Ligy národov zápasom proti Estónsku.
Slovenskí futbalisti v Lige národov zaváhanie nepripustili: O výhre v Estónsku rozhodol Suslov! Zobraziť článok

Stanislav Lobotka (6) – Tento zápas nebol o ňom. Mal aj zbytočné straty, no aj niektoré umné rozvinutie akcií. Spoluhráčom pripravil tri strelecké pokusy, no tiež mal nižšiu úspešnosť prihrávok než zvyčajne.

László Bénes (8) – Tento súper mu sedel, keďže neodhalil jeho slabiny, ale len pomohol zvýrazniť prednosti. Snažil sa orientovať v priestore medzi útokov a stredom poľa, pričom v kombinácii s aktívnymi Haraslínom a Hanckom to fungovalo. Bol aj pri našom góle, no minimálne jeden mal sám streliť.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk