Calzona si konečne nevystriedal tromf: Komu zo Slovákov Estónci zvýraznili prednosti?

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.
  • Zdroj: TASR/Veronika Mihaliková

Bol to síce ťažký pôrod, ale trojbodové dieťa je zaslúžene na svete. Za víťazným vstupom do Ligy národov nás potiahla hlavne ľavá strana.

FOTOGALÉRIA: LN: Estónsko - Slovensko

Navyše sa len potvrdilo, kto má pohodu a kto zaostáva. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Tréner Calzona bol spokojný, vrásky mal len z jednej veci: Hancko pomenoval, čo treba zlepšiť Zobraziť článok

Martin Dúbravka (5) – Veľa práce nemal, to skôr šťastia. Sappinen ho dokázal prekonať, ale z ofsajdu. Prekonal ho aj Jakovlev, ale loptu smerujúcu do brány zastavil Škriniar. Ostatné si vyriešil, až na dlhé lopty, ktorému nešli.

Peter Pekarík (5) – Smerom dopredu mal viac dobrých momentov, ako dozadu. Po jeho centri mal otvoriť skóre Bénes. Čiary sa držal ukážkovo, ale nie vždy stíhal. V závere už mal toho plné zuby.

Milan Škriniar (7) – Vďaka za jeho čítanie hry, inak by sme nezvíťazili. Najvýraznejšie do demonštroval, keď zastavil strelu Jakovleva pred bránkovou čiarou. Súboje vyhrával i presne prihrával.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk