Ester Ledecká relaxuje v Grécku: Fanúšikom poslala šteklivý pozdrav z pláže

Ešte trocha oddychu a ide sa do novej sezóny! Česká zimná kráľovná Ester Ledecká (29) vyrazila za slnečnými lúčmi a krásnymi plážami ...
  • Zdroj: instagram/esterledecka

Ešte trocha oddychu a ide sa do novej sezóny! Česká zimná kráľovná Ester Ledecká (29) vyrazila za slnečnými lúčmi a krásnymi plážami do Grécka.

FOTOGALÉRIA: Ester Ledecká

„Kúsok umenia,“ napísala olympijská víťazka v Super-G z roku 2018 na sociálnu sieť k fotografii. Z pláže Vassiliki  ostrava Lefkada poslala odkaz, na ktorom ukázala krásne opálené telo v tmavých plavkách. Všetko doplnilo veľké srdce z morských mušlí, ktoré Ester vytvorila v piesku.

Ledeckú čaká ďalšia sezóna, v ktorej bude okrem disciplín v alpskom lyžovaní zbierať body do Svetového pohára aj v snoubordingu. Novej sezóny sa Ester už nevie dočkať. "Teším sa rovnako ako každý rok, teda ako malé decko," prezradila.

Na snímke česká lyžiarka Ester Ledecká (uprostred) vyhrala finálový super-G.
Ledecká si triumfom dala darček narodeninám, malý glóbus putuje do Švajčiarska Zobraziť článok

V novej sezóne ju čakajú majstrovstvá sveta v lyžovaní i v snoubordingu, obe podujatia sa termínovo neprekrývajú. „To je skvelá správa, rada by som štartovala na oboch podujatiach,“ teší sa Ledecká. Od júna sa pripravuje na suchu, po krátkej dovolenke v Grécku sa chystá zamieriť už na ľadovce.

Ester Ledecká.
Ledecká si môže pogratulovať: Vysokoškolský titul má vo vrecku! Zvažuje ešte niečo ťažšie Zobraziť článok

„Chceme hlavne dobre otestovať materiál. Budeme pracovať na tom, aby sa zo mňa stala úplna mašina pre najbližšiu sezónu,“ žartovala česká reprezentantka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk