Organizátor veľkých pretekov Peter Pukalovič mal infarkt: Život mi dal druhú šancu!

Celý život je športovcom telom aj dušou, stále je pomerne mladý, ale stalo sa mu niečo, čo by mu ani na um neprišlo. Peter Pukalovič ...

Celý život je športovcom telom aj dušou, stále je pomerne mladý, ale stalo sa mu niečo, čo by mu ani na um neprišlo. Peter Pukalovič (41), mladší so známeho bratského dua, ktoré rozbehalo nielen Bratislavu organizovaním veľkých podujatí, dostal pred dvomi týždňami infarkt.

Fotogaléria

Uviedol, že telo mu spočítalo jeho nasadenie a dostal odeň druhú životnú šancu.

Nielen maratón či rôzne behy v Bratislave a okolí, ale už aj cyklistické preteky L’Etape Slovakia, za tým všetkým stoja bratia Pukalovičovci. V druhej polovici pracovného času sa Peter venuje úspešnej cateringovej firme. Práce má teda vyše hlavy, pričom jeho telo evidentne povedalo dosť! „Sú to dva týždne, čo som dostal od života druhú šancu. Áno, bohužiaľ, aj mňa dobehlo, čo som si nikdy nepripúšťal. Že dostanem infarkt a že mi moje telo spočíta posledné roky. Ale už je to za mnou a idem ďalej. Bude to síce dlhá cesta späť, ale ako moja manželka povedala, čo je to pár mesiacov za to, že tu môžem ešte roky byť,“ uviedol na sociálnej sieti.

Zároveň sa poďakoval za starostlivosť Národnému ústavu srdcových a cievnych chorôb na bratislavských Kramároch, priateľom, no hlavne manželke Michale. „Presvedčila ma, aby som išiel k lekárovi. Nebyť nej, asi by bolo zle,“ konštatoval.

Potešila ho aj podpora od okolia. „Každá správa mi dodala energiu a ani mi nenapadlo, koľkým ľuďom na mne v živote záleží. Dnes som už doma, každým dňom sa cítim lepšie a lepšie. Čaká má ešte dlhá cesta, ale vlastne sa na ňu teším, lebo sa začína trošku iná časť života, ako bola doteraz. Nebudem klamať, v živote sú aj ťažké chvíle, ale keď sa pozriem okolo seba, na svoju úžasnú rodinu, stojí za to zabojovať a začať žiť inak,“ dodal hráč futbalového Slovana, kde si zahral aj s bratom.

Kajakárka Mintálová prežívala po prejazde cieľom smútok.
Eliška Mintálová rozobrala dôvody predčasného konca sezóny: Po útokoch zväzu som už ďalej nevládala Zobraziť článok

Bývalý anglický reprezentant Emile Heskey.
Bývalý anglický reprezentant vyhlásil bankrot: Investoval do rovnakého biznisu ako Beckham Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk