Weiss ml. si pred Ligou majstrov doprial oddych: So Šebom dovolenkuje na párty ostrove!

Poslednú sezónu vo svojej futbalovej kariére si užíva plnými dúškami. Vladimír Weiss ml. (34) pomohol v auguste bratislavskému Slovanu ...
  • Zdroj: Instagram/@sebofilip

Poslednú sezónu vo svojej futbalovej kariére si užíva plnými dúškami. Vladimír Weiss ml. (34) pomohol v auguste bratislavskému Slovanu k postupu do Ligy majstrov a za odmenu si doprial oddych na Ibize, ktorá sa označuje aj ako hlavné párty miesto sveta.

Kapitán belasých si nevyrazil sám, ale zobral so sebou aj veľkého kamaráta Filipa Šeba (40).

FOTOGALÉRIA: Weiss ml. si pred Ligou majstrov doprial oddych

„Táto sezóna bude moja posledná v kariére,“ povedal Weiss pred jej začiatkom, pričom to zopakoval aj po postupe do milionárskej súťaže. Dôvodom je jeho doráňané telo, ktoré dostalo zabrať aj v letných predkolách. Aj preto sa zrejme rozhodol, že bude regenerovať na vyhľadávanom mieste všetkých párty­chtivých ľudí sveta.

Spolu s kamarátom a bývalým futbalistom Šebom oddychujú na Ibize, odkiaľ sa pochválili zábermi z lode, z ktorej vidieť aj krásne miesta v Baleárskom súostroví, pričom na ich tanieri nemohli chýbať ani miestne špeciality.

Obaja bývalí hráči Glasgow Rangers tak na palube lode mohli aj hútať nad taktikou na veľkého škótskeho rivala jazdcov Celtic Glasgow, ktorý bude prvým súperom belasých v Lige majstrov už o necelé dva týždne. Weiss sa však do Španielska tento rok ešte minimálne dvakrát vráti, len októbrová návšteva Girony a decembrová na pôde Atlética Madrid určite nebude predstavovať takú selanku ako Ibiza... Viac vo FOTOGALÉRII!

Slovenskí futbaloví reprezentanti otvorili nový ročník Ligy národov zápasom proti Estónsku.
Slovenskí futbalisti v Lige národov zaváhanie nepripustili: O výhre v Estónsku rozhodol Suslov! Zobraziť článok

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo to dokázal! Ako prvý pokoril neuveriteľnú gólovú métu Zobraziť článok

Slovenský hokejový brankár Adam Húska.
Adam Húska má na stole ponuky z KHL: Ruské či bieloruské Dinamo? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk