Eliška Mintálová rozobrala dôvody predčasného konca sezóny: Po útokoch zväzu som už ďalej nevládala

Poriadne dusná atmosféra! Spor v slovenskom vodnom slalome priniesol následky. Kajakárka Eliška Mintálová (25) oznámila, že predčasne ...
  • Zdroj: Martin Domok

Poriadne dusná atmosféra! Spor v slovenskom vodnom slalome priniesol následky. Kajakárka Eliška Mintálová (25) oznámila, že predčasne končí sezónu. Konflikt medzi olympionikmi a výkonným riaditeľom zväzu Martinom Stanovským ml. (28) tak dosiahol svoj vrchol.

FOTOGALÉRIA: Mintálová a Paňková vracajú Stanovskému úder a požadujú ospravedlnenie: Ohovára nás a klame!

V rozhovore pre Nový Čas Mintálová prezradila, ako dlho plánuje bojkotovať reprezentáciu, ale aj to, že najviac ju zamrzeli slová o „zásnubách za štátne“, čo sama označila za „blbosť“.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Mintálovú jej dlhoročný životný partner Tomáš Kačic pred odchodom z olympiády v Paríži požiadal o ruku priamo pod Eiffelovou vežou. Po návrate domov sa následne strhla vojna medzi olympijskými reprezentantmi a výkonným riaditeľom zväzu Martinom Stanovským. Tomu leží v žalúdku najmä prístup k príprave a slabé výsledky športovcov. V prípade Mintálovej za to môže vraj práve jej snúbenec. Eliška si preto povedala dosť, keďže v daných podmienkach už viac nevládze a na sociálnych sieťach napísala, že predčasne končí sezónu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk