Hrozný trapas dopingovej komisie: Na testy zavolali reprezentanta, ktorý je už 60 rokov mŕtvy!

Zostali v šoku! Vedenie nórskej futbalovej reprezentácie sa pripravuje na úvodné dva zápasy nového ročníka Ligy národov. Nórov čaká Kazachstan ...
  • Zdroj: Nortfhoto

Zostali v šoku! Vedenie nórskej futbalovej reprezentácie sa pripravuje na úvodné dva zápasy nového ročníka Ligy národov. Nórov čaká Kazachstan a Rakúsko.

FOTOGALÉRIA: Nórsko

Na zraze severskej reprezentácie sa objavila dopingová kontrola, komisári požiadali Nórov o odovzdanie vzoriek niekoľkých hráčov.

„Na testy vybrali Haalanda, Jorgena Strana Larsena, Antonia Nusa, Bobba, Gundersena a Juvea,“ informoval novinárov tréner Nórska Stale Solbakken. Vzápätí dodal, že nemohol veriť vlastným ušiam. „Zavolali sme na nórsky antidopingový výbor a pýtali sme sa, či ide o nejakú skrytú kameru alebo žart,“ dodal Solbakken.

Juraj Kucka v podniku Meridiana v Bojniciach
Kuckovi biznis prekvitá: Investície sa mu vo veľkom vracajú Zobraziť článok

Oscar Bobb z Manchestru City z nominácie vypadol, má zlomenú ruku. Jorgen Juve zomrel v roku 1983 a Einar Gundersen odišiel na večnosť v roku 1962, teda pred viac ako 60 rokmi.

Budú sa futbalisti Ružomberka takto tešiť v zápase s Trabzonsporom?
Ružomberok získal dve posily: Talent z Trenčína a český útočník Zobraziť článok

Vyšlo to teda aspoň pri Erlingovi Haalandovi, ktorý je s 33 gólmi popri Juveovi a Gundersenovi historicky najlepším strelcom Nórska. Je teda pravdepodobné, že dopingová komisia si vybrala troch najlepších strelcov nórskej reprezentácie, no nikomu nedošlo, že dvaja z nich už nie sú medzi živými.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk