Talianska boxerka prehovorila prvýkrát od bitky s Chelifovou: Veľké ospravedlnenie!

Talianska olympijská boxerka Angela Carini (25) prelomila mlčanie na sociálnych sieťach po kontroverznom zápase s Imane Chelifovou (25) ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Talianska olympijská boxerka Angela Carini (25) prelomila mlčanie na sociálnych sieťach po kontroverznom zápase s Imane Chelifovou (25) na OH v Paríži.

Cariniovú porazila Chelifová v rýchlom procese v osemfinále kategórie žien do 66 kg na olympijských hrách v Paríži 2024. Po zápase prehovorila talianska boxerka pre médiá s tým, že prestala zo strachu o vlastné zdravie po tom, čo jej Chelifová uštedrila najtvrdší úder, aký kedy cítila.

Martin Gernát.
Už dnes štartuje nová sezóna KHL: Napriek ostrej kritike je v nej stále 9 Slovákov! Zobraziť článok

Na svojom Instagrame si však teraz najnovšie začala sypať popol na hlavu: „Človek sa veľakrát potrebuje uzavrieť, aby mohol meditovať a nájsť odpovede vo svojej vlastnej duši. Áno, potrebuje vytvoriť štít, akési brnenie, ktoré nás chráni pred zlom, ktoré denne dostávame," začala záhadne svoju spoveď Cariniová.

 

 

„Dnes vstávam s pokojom a odvahou, teším sa na budúcnosť, smerom k svojim novým cieľom, ktoré dosiahnem vlastnou silou, ako som to robila vždy. Celá táto kontroverzia ma mrzí, je mi ľúto aj mojej súperky. Ak MOV povedal, že môže bojovať, rešpektujem toto rozhodnutie," dodala s plnou vážnosťou horkokrvná Talianka a na záver vystrúhala ešte jedno hlboké ospravedlnenie svojej úspešnejšej súperke Chelifovej.

Jaromír Jágr.
Jágr prehovoril po tragickej smrti Gaudreaua († 31): Dojemný odkaz Zobraziť článok

"Chcem sa jej a všetkým ostatným ospravedlniť. Bola som nahnevaná, pretože moja olympiáda sa rozplynula ako dym," uzavrela Cariniová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk