Jágr prehovoril po tragickej smrti Gaudreaua († 31): Dojemný odkaz

Hokejová komunita sa stále spamätáva z tragickej smrti hviezdneho hráča NHL Johnnyho Gaudreaua († 31). Smutná správa sa dotkla aj legendárneho ...

Hokejová komunita sa stále spamätáva z tragickej smrti hviezdneho hráča NHL Johnnyho Gaudreaua († 31). Smutná správa sa dotkla aj legendárneho českého hokejistu Jaromíra Jágra.

Fotogaléria

Bol to práve Gaudreau, kto Jaromírovi ešte v drese Calgary asistoval 9. novembra 2017 pri jeho poslednom góle v NHL. „Áno, bol to celkom pekný gól. Ale predovšetkým to bola krásna prihrávka,“ spomínal.

„Vďaka Johnny Gaudreau, že si tu bol a svojimi neuveriteľnými výkonmi dal nádej všetkým chalanom, že aj keď nie sú najväčší a najťažší, môžu uspieť na svetovej úrovni v NHL, tak ako si to dokázal ty. Úprimnú sústrasť celej rodine,“ doplnil Jágr.

Gaudreau bol jedným z lídrov tímu Columbus Blue Jackets. Na konte mal 60 bodov v 81 zápasoch uplynulej sezóny. Ešte mal na päť rokov platný kontrakt na 9,75 mil. dolárov na sezónu. Gaudreau bol jednou z hlavných hviezd tímu USA na majstrovstvách sveta v Česku. V drese Američanov nastúpil na tohtoročnom šampionáte aj proti Slovákom. Viac vo FOTOGALÉRII!

Tímová radosť s trofejou po postupe na milánsku zimnú olympiádu.
Slovákov potiahli na ZOH 2026 aj hráči z KHL, legendy reagujú: Majú byť v tíme a basta! Zobraziť článok

Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Najsledovanejšia Slovenka speňažuje dokonalé telo: Mužov chcem robiť šťastnými! Zobraziť článok

Marián Studenič si musí v zámorí hľadať nový klub.
Studenič prehovoril o nečakanom konci v reprezentácii: Pre TOTO som odišiel! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk