Jágr prehovoril po tragickej smrti Gaudreaua († 31): Dojemný odkaz

Hokejová komunita sa stále spamätáva z tragickej smrti hviezdneho hráča NHL Johnnyho Gaudreaua († 31). Smutná správa sa dotkla aj legendárneho ...

Hokejová komunita sa stále spamätáva z tragickej smrti hviezdneho hráča NHL Johnnyho Gaudreaua († 31). Smutná správa sa dotkla aj legendárneho českého hokejistu Jaromíra Jágra.

Fotogaléria

Vynikajúci hokejový útočník zomrel pred pár dňami, keď ho augustový podvečer aj s bratom Matthewom († 29) zabil pri ich vychádzke na bicykli opitý šofér.

Tragická udalosť sa stala len deň pred svadbou sestry Katie, obaja bratia jej mali ísť za svedkov. Zdrvená Johnyho manželka Meredith mu napísala dojemný odkaz do neba.

„Ďakujem za najlepšie roky môjho života. Hoci som o teba prišla, stále som to najšťastnejšie dievča na svete, pretože som bola tvoja. Tak veľmi ťa milujem. Bol si perfektný. Niektoré dni boli také skvelé, že človek mal pocit, že to ani nemôže byť pravda. Milujem na tebe každú vec. Si môj navždy a nemôžem sa dočkať, až budeme zase spolu,“ napísala a doplnila, že bol najlepším otcom ich dvoch detí, dvojročného Noa a polročného Johnnyho.

Posledná asistencia a srdcervúci odkaz

Správa zasiahla celú hokejovú komunitu. „Bohužiaľ, život dokáže byť niekedy aj neuveriteľne krutý,“ uviedol Jágr na sociálnej sieti Instagram.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk