V ságe Hancko - Atlético Madrid padol konečný verdikt: Chcem znovu ukázať, že na to mám!

Možný prestup slovenského obrancu Dávida Hancka (26) do španielskeho klubu Atlético Madrid bol od majstrovstiev Európy v Nemecku mimoriadne ...
  • Zdroj: TASR

Možný prestup slovenského obrancu Dávida Hancka (26) do španielskeho klubu Atlético Madrid bol od majstrovstiev Európy v Nemecku mimoriadne diskutovanou témou.

FOTOGALÉRIA: Dávid Hancko

V určitom momente sa zdalo, že Hanckov presun do LaLigy je hotovou vecou. Hanckov aktuálny zamestnávateľ, ktorým je holandský tím Feyenoord Rotterdam, mal však za hráča podľa dostupných informácií požadovať až 35 miliónov eur. Atlético Madrid tieto finančné požiadavky napokon nedokázalo splniť.

„Bolo to intenzívne, nebolo to jednoduché, hlavne mentálne. Kluby sa nedohodli, Feyenoord si ma určito cení a povedali nie,“ vyjadril sa slovenský obranca ku konečnému verdiktu.

„Som teda stále pod kontraktom. Po skončení prestupového obdobia som bol trochu sklamaný, keďže som po takýchto dvoch sezónach dúfal, že by táto príležitosť mohla prísť a mohol by som sa dostať do najvyšších sfér futbalu,“ pokračoval 26-ročný reprezentant.

„Neberiem to však tragicky, pár dní sklamania tam bolo, ale teraz sa už snažím prepnúť hlavu. Podľa koeficientu máme najťažší žreb zo všetkých 36 mužstiev. Chcem znovu ukázať, že na to mám. Chceme pre klub získať čo najviac bodov a víťazstiev, dodal Dávid Hancko na záver.

Šéf hokeja Miroslav Šatan (vpravo) to na adresu Mariána Studeniča (vľavo) povedal jasno.
Šéf zväzu Miroslav Šatan poslal Studeničovi jasný odkaz: Tvoja budúcnosť v repre? Zatvorené dvere! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk