Beckhamov syn ukončil futbalovú kariéru: Štartuje novú životnú cestu

Romeo (22) je jedným z troch synov bývalej futbalovej hviezdy Davida Beckhama. A práve on kráčal v otcových šľapajach a chcel sa stať ...

Romeo (22) je jedným z troch synov bývalej futbalovej hviezdy Davida Beckhama. A práve on kráčal v otcových šľapajach a chcel sa stať skvelým futbalistom. No všetko dopadlo úplne inak.

Fotogaléria

Nový džob

A v júli 2023 Brentford podpísal Romea natrvalo, no nepodarilo sa mu preniknúť do prvého tímu z Premier League. Jeho zmluva vypršala na konci júna 2024. A hoci mu klub ponúkol predĺženie spolupráce, 22-ročný mladík sa nerozhodol ponuku prijať. V skutočnosti sa úplne vzdal svojej športovej kariéry.

Romeo sa rozhodol s futbalom nadobro seknúť a teraz zasvätiť svoj život inej profesii - modelingu. Rád hral za Brentford, ale rozhodol sa, že je čas to skúsiť v módnom biznise. Romeo dokonca už nadviazal spoluprácu so známymi značkami a dizajnérmi.

Rozhodnutie jeho syna môže byť pre Davida veľkou ranou. Bývalý hráč Realu Madrid zasvätil futbalu prakticky celý svoj život a stále sa okolo neho pohybuje. Nie je to len práca vo vedení amerického klubu Inter Miami. Bol aj jedným z ambasádorov MS v Katare. Vďaka propagácii podujatia získal 150 miliónov dolárov. Čelil však množstvu kritiky a utrpelo jeho dobré meno.

Na snímke Ivan Schranz (Slovensko).
Zlé správy pre Calzonu a spol.: Schranz predčasne opustil našu výpravu Zobraziť článok

Lucas Demitra.
Dojatý Demitra jr. dostal dar, ktorý mu otec Pavol († 36) nestihol venovať Zobraziť článok

Šéf hokeja Miroslav Šatan (vpravo) to na adresu Mariána Studeniča (vľavo) povedal jasno.
Šéf zväzu Miroslav Šatan poslal Studeničovi jasný odkaz: Tvoja budúcnosť v repre? Zatvorené dvere! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk