Beckhamov syn ukončil futbalovú kariéru: Štartuje novú životnú cestu

Romeo (22) je jedným z troch synov bývalej futbalovej hviezdy Davida Beckhama. A práve on kráčal v otcových šľapajach a chcel sa stať ...

Romeo (22) je jedným z troch synov bývalej futbalovej hviezdy Davida Beckhama. A práve on kráčal v otcových šľapajach a chcel sa stať skvelým futbalistom. No všetko dopadlo úplne inak.

Fotogaléria

Podľa britského plátku The Sun, 22-ročný mladík sa rozhodol zavesiť kopačky na klinec a vydá sa na inú životnú dráhu. Pre jeho otca to môže byť veľká rana.

David Beckham patril medzi futbalové ikony svojej doby. Pôsobivá bola jeho pravá noha, vďaka ktorej strelil 127 gólov a pridal 225 asistencií. Góly strieľal vo farbách Realu Madrid, Manchestru United, PSG či AC Miláno.

Miami vymenil za Anglicko

Kariéru ukončil v roku 2013 a dnes je nielen celebritou, ale aj spolumajiteľom Interu Miami, v ktorom hrajú Lionel Messi alebo Luis Suarez. Práve v tomto tíme, respektíve v jeho rezerve, hral do januára 2023 Davidov syn Romeo.

Štyridsaťdeväťročná legenda verila, že jeho syn bude mať rovnako skvelú kariéru ako on a umožnila mu prestup do FC Brentford B. Sen jeho otca sa však nesplní. Romeo sa predčasne vzdal kariéry profesionálneho futbalistu.

Romeo Beckham bol pôvodne v anglickom klube na hosťovaní. Mal tam stráviť len pol roka, no na trénera Neila MacFarlanea veľmi zapôsobil. „Na ihrisku predviedol pekné akcie. Mal aj príležitosť streliť gól a bol som nadšený z jeho hry,“ povedal tréner po jeho premiére. Debut sledoval z tribúny aj samotný David.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk