Tenista Lehečka prežíva ťažké obdobie: Prišiel o post českej jednotky a sexi partnerka mu dala kopačky

Prežíva ťažké obdobie! Český tenista Jiří Lehečka (22) má za sebou nie najlepšie týždne. Na grandslamovom turnaji US Open v New Yorku ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/SITA/AP, instagram

Prežíva ťažké obdobie! Český tenista Jiří Lehečka (22) má za sebou nie najlepšie týždne. Na grandslamovom turnaji US Open v New Yorku vypadol v 3. kole a zároveň príde o post českej jednotky.

FOTOGALÉRIA: Jiří Lehečka

No a aby toho nebolo málo, skončil sa mu vzťah so sexi rusovláskou Viktoriou Wojcikovou (23). Tá sa tenisu venuje popri štúdiu psychológie na univerzite v USA. Nejaký čas sa na jej profiloch na sociálnej sieti neobjavila žiadna spoločná fotografia s Lehečkom. Po päťročnom vzťahu to ale všetko prásklo, Viktoria si zbalila kufor a zúčastní sa šou Love Island na TV Nova.

„Keby som si bola istá, že je to ten pravý, možno by som sa podriadila,“ prezradila Wojciková o šou, do ktorej sa vydala hľadať novú lásku. Jej mužský ideál by mal byť spoľahlivý, tmavší, vysoký s atletickou postavou.

Japonský tenista Jošihito Nišioka.
Strach o tenistu na US Open: Padol a nehybne ostal ležať na kurte Zobraziť článok

„Pre Jirku je tenis všetko,“ vyjadrila sa vlani na Lehečkovu adresu. Možno aj to bol jeden z dôvodov, pre ktorý sa rodáčka z Ostravy rozhodla hľadať svoju novú lásku pred zrakmi miliónov divákov. No a Lehečka si najbližšie pri zápase skupinovej fázy Davisovho pohára (10. – 15. septembra) musí vystačiť bez sexi podpory v hľadisku.  

Schmiedlová na záverečnom podujatí veľkej štvorky vyrovnala svoje maximum z roku 2015.
Sľubný úvod nestačil: Schmiedlová končí na US Open v prvom kole Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk