Filc, Bondra či Vůjtek: Slováci majú v hľadisku hviezdnu podporu

Kľúčový zápas o postup na zimnú olympiádu 2026 prilákal do arény Ondreja Nepelu nielen plné hľadiska, ale aj množstvo známych osobnosti. ...

Kľúčový zápas o postup na zimnú olympiádu 2026 prilákal do arény Ondreja Nepelu nielen plné hľadiska, ale aj množstvo známych osobnosti. Zápas zverencov kouča Craiga Ramsayho proti Kazachstanu si naživo prišiel pozrieť aj legendárny útočník Peter Bondra, ktorý strelil zlatý gól na MS 2002 vo Švédsku a nechýbal ani tréner zlatých chlapcov Ján Filc.

Fotogaléria
„Čo sa tu deje chlapci,“ opýtal sa nášho fotografa bývalý skvelý kanonier Peter Bondra, keď sme ho pred zápasom odfotili v spoločnosti ďalšieho majstra sveta Riša Lintnera a herca Filipa Tůmu. „Ideme nato, ideme fandiť a vyhrať,“ zahlásil vždy vysmiaty Lintner.
 
Na snímke zľava asistent trénera Ján Pardavý, tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay, dole zľava Marek Hrivík a Matúš Sukeľ
Slovensko - Kazachstan ONLINE: Naši chlapci zvládli aj poslednú prekážku Zobraziť článok
 
Na kľúčový duel tímu okolo kapitána Tomáša Tatara dorazila aj celá rodina asistenta nášho kouča Róberta Petrovického. Nechýbala šarmantná dcéra Kiara spoločne s bratom Rayenom a jeho priateľkou. Zakrátko prišla aj Robova manželka Šárka v sprievode svojich rodičov, ktorými sú bývalý tréner nášho výberu Vladimír Vůjtek s polovičkou Magdou.
 
V bratislavskej aréne nemohli chýbať ani bývalí šéfovia nášho zväzu – Igor Nemeček s manželkou a taktiež aj Martin Kohút s dcérou Terezkou. Dobre naladený na súboj dorazil aj bývalý reprezentant Michal Hreus so synom či bývalý lodivod belasých so synom Lubo Pokovič.
Odporúčame z TIVI.sk