Slovan sa pokúša získať posilu z Poľska: Ďalší útočník?!

Slovan chce byť v posledných hodinách prestupového obdobia aktívny. Najnovšie správy z Poľska hovoria o záujme slovenského majstra o ...
  • Zdroj: TASR

Slovan chce byť v posledných hodinách prestupového obdobia aktívny. Najnovšie správy z Poľska hovoria o záujme slovenského majstra o slovinského útočníka.

Už začiatkom augusta sa začalo špekulovať o spolupráci medzi slovinským útočníkom a slovenským majstrom. Profil na sociálnej sieti X Slovan Insights vtedy informoval o záujme Slovana o skúseného útočníka so slovinským pasom. "Ako doplnenie ku Davidovi Strelcovi má Slovan záujem o 28-ročného slovinského útočníka Legie Varšava Blaža Kramera, ktorý má na konte aj 5 štartov za slovinský národný tím. Prvú ponuku mal poľský klub odmietnuť. O hráča sme mali záujem aj v minulosti, keď ešte pôsobil v Zürichu," písalo sa na začiatku augusta na sociálnej sieti X.

O mesiac neskôr prišla nová správa z Poľska. Tamojší insajder Tomasz Włodarczyk napísal: "CSKA Sofia síce ponuku neprijalo, ale medzitým ešte prišla ponuka od Slovana Bratislava na Blaža Kramera. To je už iná káva, Liga majstrov."

Odporúčame z TIVI.sk