Manželka zosnulého hokejistu Gaudreaua: Dojemný odkaz do neba!

Hokejovým svetom nedávno otriasla hrozná tragédia, pri ktorej zomrel hviezdny útočník NHL Johnny Gaudreau spoločne s bratom Matthewom. ...
  • Zdroj: TASR - Michal Runák

Hokejovým svetom nedávno otriasla hrozná tragédia, pri ktorej zomrel hviezdny útočník NHL Johnny Gaudreau spoločne s bratom Matthewom. Manželka zosnulého hráča Columbusu Blue Jackets posiela dojemný odkaz do neba. Slová, ktoré chytia za srdce každého!

FOTOGALÉRIA: pospíšil smrť spoluhráča

Obrovská tragédia pred pár dňami zasiahla hokejový svet! Hviezdny americký hokejista Johnny Gaudreau spoločne s bratom Matthewom zomreli pri jazde na bicykli pod kolesami SUV-čka, ktoré riadil opitý vodič. Po strete s kolosom, ktorý sa rútil vysokou rýchlosťou, nebolo bratom pomoci. Ich sestra mala naplánovanú cez víkend svadbu, ktorú po tragickom incidente odložila. Po Johnnym zostali dve malé deti, jeho brat Matthew sa mal stať o štyri mesiace otcom.

Johnny Gaudreau
Zabil hviezdu NHL, neprejavil žiadnu ľútosť: Bezcitná otázka pred súdom! Zobraziť článok

Dojemný odkaz do neba

Johnnyho manželka Meredith pridala na sociálnu sieť instagram niekoľko fotografií zachytávajúcich radostné okamihy ich spoločného života a poslala zosnulému hokejistovi dojemný odkaz do neba. "Ďakujem za najlepšie roky môjho života. Napriek tomu, že som o teba prišla, stále som to najšťastnejšie dievča na svete, pretože som bola tvoja. Tak ťa milujem. Bol si perfektný. Niektoré dni boli tak skvelé, že mal človek pocit, že to ani nemôže byť pravda. Milujem na tebe každú vec. Si môj navždy a nemôžem sa dočkať, až budeme zase spolu."

Meredith tiež opísala, aký bol úžasný vzťah medzi bratmi Johnnym a Matthewom. "John a Matty. Nepočuli ste jedno meno bez druhého. Vždy bok po boku, aj keď šlo o veľké stretnutia. John bol mladší, ale k Mattymu vzhliadal a vo všetkom  na neho spoliehal. A Matty tam bol vždy pre neho. Absolútne najlepší priatelia a najväčší fanúšikovia jeden druhého, napriek tomu, že ich osobnosti boli úplne opačné. Každý chcel byť v ich blízkosti, vrátane mňa. Len by som nečinne sedela a pozorovala, ako si John užíva čas so svojím bratom," písala manželka zosnulého hokejistu, ktorý sa predstavil na májových majstrovstvách sveta v Česku a bol tretím najproduktívnejším hráčom základnej časti turnaja.

Katie Gaudreauová a Devin Joyce mali v piatok uzavrieť manželstvo.
Mrazivé! Johnny Gaudreau († 31) zomrel len chvíľu pred svadbou sestry: Zdrvená Katie zrušila sobáš Zobraziť článok

Odkaz do neba poslala aj svojmu švagrovi. "Matty, ďakujem ti za to, že si miloval naše deti ako vlastné a bol im úžasným strýčkom a kmotrom. Nemôžem sa dočkať, až sa stanem Trippovou tetou a tú poctu ti vrátim. Neverím, že by John dokázal bez teba žiť jediný deň, tak sa utešujem vedomím,  že ste v nebi spolu. Prosím, dávaj na Johna pozor, ako si to vždy robil. Ja mám Madeline a Trippa. Veľmi vás milujeme," dodala Meredith.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk