Neuer prehovoril o súperoch Bayernu: Čo si myslí o Slovane?

Hviezdny nemecký brankár Manuel Neuer reagoval na žreb skupinovej fázy Ligy majstrov a súperov Bayernu Mníchov. Čo povedal o Slovane ...

Hviezdny nemecký brankár Manuel Neuer reagoval na žreb skupinovej fázy Ligy majstrov a súperov Bayernu Mníchov. Čo povedal o Slovane Bratislava?

Fotogaléria

Slovan Bratislava dosiahol historický klubový úspech, keď postúpil do skupinovej fázy Ligy majstrov. Do klubovej pokladnice získal takmer 20 miliónov eur a navyše sa belasí môžu tešiť na konfrontácie s hviezdnymi súpermi. Jedným z nich bude nemecký Bayern Mníchov, na pôde ktorého bude slovenský majster hrať 29. januára 2025. Týmto súbojom uzavrie účinkovanie v skupinovej časti Ligy majstrov.

Ľubica Pašeková so synmi na futbale.
Ľubica Pašeková si užila postup Slovana: So synmi sme sa vybláznili Zobraziť článok

Brankár Bayernu Manuel Neuer prehovoril pre oficiálny klubový web fcbayern.com o novom formáte, v ktorom sa Liga majstrov bude hrať a tiež sa vyjadril aj k jednotlivým súperom Bavorov. "Budú to veľmi vzrušujúce zápasy proti extrémne dobrým súperom. Ale ideme do novej fázy súťaže sebavedomí a veríme, že sa kvalifikujeme priamo," vyhlásil odhodlane a teší sa na nový formát súťaže. "Je to veľmi zaujímavý a vzrušujúci formát, ktorý by mohol byť napínavý až do konca."

Hviezdny gólman, ktorý po domácom európskom šampionáte ukončil reprezentačnú kariéru, prehovoril aj o súperoch Bayernu v Lige majstrov. " Barcelona a PSG začali sezónu dobre. Uvidíme znovu Hansiho Flicka a tešíme sa na to, obzvlášť keď hráme v Barcelone," teší sa na konfrontáciu s bývalým trénerom Bayernu Flickom, ktorý od tejto sezóny vedie FC Barcelonu.

Neuer prehovoril o Slovane

"Doneck je v Lige majstrov už roky. Ich zápasy sa budú hrať v Gelsenkirchene, čo je samozrejme pre mňa ako domáce prostredie a veľmi špeciálne," vypichol Neuer, ktorý sa narodil v Gelsenkirchene a za miestne Schalke 04 hrával. "Benfica má veľmi silný tím, ktorý v posledných rokoch vždy dokázal, že je schopný sa dostať do vyraďovacej fázy. Už máme skúsenosť proti Záhrebu. Slovan Bratislava bude určite posilnený postupom z kvalifikácie," vyjadril sa nemecký brankár k slovenskému zástupcovi v najprestížnejšej klubovej európskej súťaži. "Čo sa týka Aston Villy, naši anglickí hráči budú určite nadšení, že si zahrajú v Anglicku," dodal.

Slovan Bratislava sa môže tešiť na svetové konfrontácie.
Pri porovnaní hodnôt kádrov Bratislavčania v milionárskej súťaži značne zaostávajú: Slovan je rarášok Ligy majstrov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk