Mrazivé! Johnny Gaudreau († 31) zomrel len chvíľu pred svadbou sestry: Zdrvená Katie zrušila sobáš

Hviezda NHL Johnny Gaudreau († 31) a jeho mladší brat Matthew († 29) zomreli len niekoľko hodín pred svadbou ich sestry.

Hviezda NHL Johnny Gaudreau († 31) a jeho mladší brat Matthew († 29) zomreli len niekoľko hodín pred svadbou ich sestry.

Fotogaléria

V piatok sa začali v zámorí šíriť informácie o tom, že hviezdny americký hokejista Johnny Gaudreau zahynul pri tragickej nehode. Žiaľ, o niekoľko hodín tieto informácie potvrdil aj jeho klub Columbus Blue Jackets. Tridsaťjedenročný útočník a jeho brat boli na bicykloch neďaleko ich rodného mesta Salem v štáte New Jersey, keď ich zrazilo auto. Ani jeden z nich zrážku s vozidlom neprežil.

Johnny Gaudreau (USA) a Martin Pospíšil (SR) v súboji počas MS 2024 v Česku.
Obrovská rana pre svetový hokej: Na MS v Česku hral proti Slovákom, teraz je hviezda NHL († 31 )mŕtva! Zobraziť článok

Sestra hviezdneho hokejistu Katie spolu s priateľom Devinom v tom čase finišovali prípravu na svadbu. Obrad sa mal konať v piatok o 13.45 hod. miestneho času v kostole v New Jersey. Podľa profilu Katie na Instagrame si pár túto udalosť skutočne nacvičili vo štvrtok večer - tesne pred tragickou smrťou bratov Gaudreauovcov. Katie a Devin v matrike uviedli, že Johnny a Matthew mali byť svedkami a Johnnyho manželka s druhou sestrou boli mali byť jedny z družičiek. Svadba bola po oznámení obrovskej tragédie zrušená.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk