Pracuje Karlos Vémola s Lelou na ďalšom dieťati? Veľavravný odkaz Terminátora

Rozšíri sa početná rodina českého bojovníka MMA Karlosa Vémolu? Naznačil, že s manželkou Lelou pracujú na ďalšom dieťati.
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Rozšíri sa početná rodina českého bojovníka MMA Karlosa Vémolu? Naznačil, že s manželkou Lelou pracujú na ďalšom dieťati.

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Český bojovník MMA Karlos Vémola (39) zažíva šťastné a úspešné obdobie. V júni pred vypredaným štadiónom v pražskom Edene porazil v Odvete storočia slovenskú legendu Attilu Végha a vyrovnal s ním vzájomné skóre na 1:1. Už sa navyše dohodla ich trilógia. Vémola netají, že podpísal zmluvu za veľmi lukratívnych podmienok.

Attila Végh s manželkou Natáliou počas dovolenky v španielskej Marbelle
Attila Végh zažil bizarný záver dovolenky: Pobalený, na odchode a v tom to prišlo! Zobraziť článok

Terminátor žiari aj v osobnom živote a v rozhovore pre CNN Prima News naznačil, že by s manželkou Lelou možno privítali aj ďalší prírastok do rodiny. Vémola má dve deti z iného vzťahu (syna Karla a dcéru Skye, obe žijú v Londýne) a s Lelou vychováva dcéru Lili a syna Rockyho. Je možné, že čoskoro k nim pribudne ďalšie!

Dieťa ako odmena?

Nie je tajomstvom, že Karlos Vémola si za svoje výhry dopriava odmenu v podobe nových zvierat do svojej súkromnej ZOO. Tentoraz bude ale odmena v inej forme... "Tetovanie som si nikdy za výhru nedal. Väčšinou si zadovážim zvieratá, žena mi ale už zvieratá zakazuje, tak som povedal, čo keby namiesto zvieraťa bolo miminko... Tak uvidíme, ako sa zadarí,"naznačil Vémola, že s Lelou pracujú na rozšírení svojho potomstva.

Slovenský bojovník Samuel
Po návrate z reality šou trpel: K TÝMTO problémom sa priznal hviezdny slovenský bojovník! Zobraziť článok

Českého Terminátora čoskoro znovu uvidíme v zápasovej akcii. Napriek tomu, že pred Odvetou storočia avizoval odchod do dôchodku, rozhodol sa napokon pokračovať. V novembri na turnaji v Bratislave nastúpi na odvetu proti Samuelovi Krištofičovi. "Pirát" ho v decembri 2023 dokázal knokautovať v prvom kole.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk