Obrovská rana pre svetový hokej: Na MS v Česku hral proti Slovákom, teraz je hviezda NHL († 31 )mŕtva!

Hrozná tragédia! Hviezdny americký útočník z NHL ešte v máji na majstrovstvách sveta v Česku nastúpil proti Slovensku, teraz je mŕtvy.

Hrozná tragédia! Hviezdny americký útočník z NHL ešte v máji na majstrovstvách sveta v Česku nastúpil proti Slovensku, teraz je mŕtvy.

Fotogaléria

V piatok sa začali v zámorí šíriť informácie o tom, že hviezdny americký hokejista Johnny Gaudreau vo veku 31 zahynul pri tragickej nehode. Žiaľ, o niekoľko hodín tieto správy potvrdil aj jeho klub Columbus Blue Jackets. Johnny Gaudreau a jeho brat zahynuli pri tragickej nehode počas jazdy na bicykloch v okrese Salem v štáte New Jersey, informoval portál hockeyfeed.com.

"Bohužiaľ, je to pravda. Johnnyho a jeho brata Matthewa dnes v noci zabil opitý vodič. Je mi ľúto, ale svoj zdroj neprezradím. Ale povedalo mi to veľa novinárov vrátane reportérov Calgary Flames, že je to bohužiaľ pravda. Proste absolútne tragická nehoda," napísal na sociálnej sieti X bývalý rozhodca NHL Tim Peel.

Uruguajský futbalista Juan Izquierdo zomrel na následky zástavy srdca.
Futbalista († 27) zomrel po kolapse na ihrisku: Iba pred 14 dňami sa stal otcom! Zobraziť článok

Aj CBS News informoval o tragickej nehode, Gaudreau a jeho brat si vyšli na bicykloch, no zrazil ich autom opitý vodič. "Nehoda sa stala na križovatke ulíc Auburn Road a Stumpy Lane v Pedricktowne po 20. hodine, kde boli zrazení a usmrtení dvaja dospelí cyklisti," uvádza CBS News vyjadrenie úradov. Štátna polícia New Jersey už hovorila s vodičom. Zatiaľ nie je známe, ako presne k tragédii došlo a či boli vznesené nejaké obvinenia. Bol tretím najproduktívnejším hráčom skupinovej časti.

Johnny Gaudreau bol jedným z lídrov tímu Columbus Blue Jackets. Na konte mal 60 bodov v 81 zápasoch uplynulej sezóny. Ešte mal na päť rokov platný kontrakt na 9,75 mil. dolárov na sezónu. Gaudreau bol jednou z hlavných hviezd tímu USA na majstrovstvách sveta v Česku. V drese Američanov nastúpil na tohtoročnom šampionáte aj proti Slovákom. Na konte mal jedenásť bodov vo 8 zápasoch na MS.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk