Odmietol milióny i Ronalda: Škriniar dal Saudom košom!

Zamotaná sága ostáva naďalej otvorená! So slovenským reprezentačným stopérom Milanom Škriniarom už vo francúzskom PSG nerátajú. Pozornosť ...
  • Zdroj: Northfoto

Zamotaná sága ostáva naďalej otvorená! So slovenským reprezentačným stopérom Milanom Škriniarom už vo francúzskom PSG nerátajú. Pozornosť preto zbystrili ďalšie svetové kluby. 

FOTOGALÉRIA: Rušno okolo prestupu Milana Škriniara: Do hry vstupujú ďalšie kluby! Má to však háčik

Španielsky tréner francúzskeho majstra Luis Enrique dáva už dlhšie najavo, že kapitán slovenskej reprezentácie nefiguruje v jeho plánoch. Prestupové špekulácie okolo nášho futbalistu sa ešte viac zintenzívnili, keď vraj parížsky klub súhlasil s ponukou saudskoarabského klubu Al-Nassr, kde pôsobí aj Cristiano Ronaldo.

K úspešnému zrealizovaniu prestupu preto chýbal už iba súhlas niekdajšieho hráča Žiliny. Milan Škriniar však štedrú ponuku podľa renomovaného novinára Fabrizia Romana odmietol. Na ázijský kontinent sa teda zrejme po vzore mnohých veľkých futbalových hviezd nateraz sťahovať nebude. 

Gigant z krajiny galského kohúta mal dostať ponuky aj od troch klubov z anglickej Premier League – Manchester United, FC Everton a Newcastle United – kde pôsobí slovenský brankár Martin Dúbravka. Informujú viaceré anglické médiá. Prestup na Britské ostrovy má ale jeden háčik a to je plat. Rodák zo Žiaru nad Hronom v PSG ročne zarába 10 miliónov eur.

Dvadsaťdeväťročný stopér prišiel do Paríža vlani z Interu Miláno. V uplynulej sezóne odohral za PSG 32 zápasov vo všetkých súťažiach, do prvých dvoch duelov novej sezóny však nezasiahol. V piatkovom stretnutí Ligue 1 proti Montpellieru (6:0) ho tréner Luis Enrique nezaradil ani na zápasovú súpisku.

Slovan Bratislava sa môže tešiť na svetové konfrontácie.
Slovan spoznal mená hviezdnych súperov medzi elitou: Do Bratislavy prídu slávne veľkokluby! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk