Calzona fandil hokejistom: Nechal sa strhnúť búrlivou atmosférou

Nečakaná podpora! Hokejistov Slovenska v boji o postup na zimnú olympiádu 2026 v Taliansku, prišiel vo štvrtok podvečer v súboji s Rakúskom ...

Nečakaná podpora! Hokejistov Slovenska v boji o postup na zimnú olympiádu 2026 v Taliansku, prišiel vo štvrtok podvečer v súboji s Rakúskom (2:1) podporiť práve rodák z tejto krajiny. Do hľadiska na úvodný súboj tímu okolo kapitána Tomáša Tatara zavítal kouč futbalovej reprezentácie Francesco Calzona (55). Duel prežíval na VIP tribúne po boku svojho asistenta Pavla Farkaša (39)…

FOTOGALÉRIA: calzona hokej

Taliansky lodivod na slovenskej lavičke Francesco Calzona vo štvrtok popoludní najskôr oznámil nomináciu na septembrový dvojzápas Ligy národov a následne sa vybral na hokejový zápas olympijskej kvalifikácie v aréne Ondreja Nepelu. Nám sa ho necelú hodinu pred úvodným hvizdom podarilo zastihnúť pred miestnym hotelom, kde vystupoval z auta s kufrom a fotil sa s fanúšikmi.

„Ide sa ubytovať a potom ideme na hokej,“ povedal nám bývalý slovenský reprezentant a aktuálne Calzonov asistent Pavol Farkaš. Taliansky kouč sledoval duel z VIP tribúny a pod ním sedel aj zabávač Peter Marcin.

Slovenský hokejista Marián Studenič.
Slovenským tímom pred duelom s Rakúskom otriasla nečakaná zmena: Studenič odišiel domov! Zobraziť článok

Zaujímavosťou je, že v stredu na futbalovom zápase Ligy majstrov, kde Slovan vybojoval historický postup do Ligy majstrov chýbal, ale hokej si naplno užíval. Na tribúne s úsmevom debatoval práve s Farkašom, viackrát sa nechal strhnúť búrlivou atmosférou a zatlieskal akciám slovenských hokejistov. A dokonca si zrejme na mobil aj natáčal skvelú atmosféru na vypredanom štadióne, kde do hľadiska prišlo vyše 10-tisíc fanúšikov, ktorí sa tešili z tesného triumfu nad Rakúskom 2:1.

Priateľka Adama Sýkoru Sofia (vpravo) s jeho mamou a babkou.
Olympijská kvalifikácia vzbudila veľkú pozornosť: Aha, aké osobnosti fandia našim v hľadisku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk