Olympijská kvalifikácia vzbudila veľkú pozornosť: Aha, aké osobnosti fandia našim v hľadisku!

Podpora plného hľadiska, najbližších i známych osobností! Hokejisti Slovenska dnes podvečer odštartovali boj o účasť na zimnej olympiáde ...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

Podpora plného hľadiska, najbližších i známych osobností! Hokejisti Slovenska dnes podvečer odštartovali boj o účasť na zimnej olympiáde 2026 v Taliansku. V úvodnom súboji kvalifikácii si na bratislavskom štadióne zmerali sily s výberom Rakúska. Na tribúne sa nečakane objavil aj kouč futbalovej reprezentácie – Talian Francesco Calzona (55), ktorý dnes oznámil nomináciu na septembrové súboje Ligy národov.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Rakúsko: Osobnosti

Vo VIP priestoroch sa to pred zápasom slovenského tímu proti Rakúsku hýrilo množstvom známych tvári. Na recepcii sa usmieval exprezident hokejového zväzu Martin Kohút, ktorý bol v debate s bývalým skvelým českým gólmanom Petřom Břízom. Ten zastáva pozíciu viceprezidenta Medzinárodnej hokejovej federácii a práve on oficiálne otvoril olympijskú kvalifikáciu v Bratislave

Na tribúny zavítal aj kouč majstrov sveta z roku 2002 Ján Filc, ktorému robil spoločnosť bývalý útočník Slovana a federálny majster z roku 1979 František Hejčík. Podporiť svoju lásku prišla aj priateľka nášho útočníka Adama Sýkoru - Sofia v spoločnosti Adamovej mamy a babky. Nechýbal ani bývalý hráč NHL a skvelý obranca Andrej Meszároš so synom.

Na májovom šampionáte v Ostrave chýbala v hľadisku dcéra asistenta kouča Craiga Ramsayho, Róberta Petrovického – Kiara. „Bola som vtedy v Amerike, ale teraz som prišla fandiť,“ povedala s úsmevom Kiara, ktorá sa v minulosti venovala tenisu. Prišla aj moderátorka Iveta Malachovská s manželom či zabávač Vilo Rozboril.

Tréning slovenskej hokejovej reprezentácie pred kvalifikáciou na ZOH 2026.
Slovensko – Rakúsko ONLINE: O tesnej výhre rozhodol Kelemen Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk