Z tohto nájazdu vám padne sánka! Novozámocký talent si dovolil neuveriteľnú fintu

Hokejové kluby po celom svete sa momentálne pripravujú na nadchádzajúcu sezónu a výnimkou nie sú ani účastníci slovenskej najvyššej súťaže ...
  • Zdroj: HC Nové Zámky

Hokejové kluby po celom svete sa momentálne pripravujú na nadchádzajúcu sezónu a výnimkou nie sú ani účastníci slovenskej najvyššej súťaže vrátane Nových Zámkov. V rámci série priateľských zápasov „býci" zavítali do českého Zlína, kde najviac ohúril talentovaný Viktor Petrík (19). Aha, čo predviedol!

Na snímke bývalý slovenský obranca Ľubomír Višňovský, ktorého uviedli do Siene slávy slovenského hokeja počas slávostného galavečera Hokejista roka 2024.
Višňovský si počas prijatia do Siene slávy spomenul na rozhádaných reprezentantov: Jasný odkaz chalanom! Zobraziť článok

Hoci celok z juhu Slovenska v riadnom hracom čase nestrelil ani gól a prehral 0:4, sociálne siete obleteli predovšetkým doplnkové samostatné nájazdy. V nich sa totiž blysol niekdajší slovenský mládežnícky reprezentant.

Petrík tvrdo bojuje o miesto v zostave Novozámčanov, a tak chcel niečím vyniknúť. Vybral si teda vskutku netypickú exekúciu nájazdu. Pred brankárom najskôr naznačil blafák, no následne zdvihol puk na hokejke a z otočky rozvlnil sieť. Brankár Zlína ani prítomní diváci neverili vlastným očiam. Vychutnajte si to!

Hudáček by so Slafkovským vytvoril útočný tandem rád.
Hudáček ako eso v Montreale? Slafko, vybav mi kontrakt, žartoval Libor Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk