Rušno okolo prestupu Milana Škriniara: Do hry vstupujú ďalšie kluby! Má to však háčik

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar je blízko prestupu z Paríža Saint Germain. Najvážnejším záujemcom je saudskoarabský Al ...

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar je blízko prestupu z Paríža Saint Germain. Najvážnejším záujemcom je saudskoarabský Al Nassr, kde pôsobí aj legendárny Cristiano Ronaldo. Do bitky o obrancu mali vstúpiť ďalšie kluby!

Fotogaléria

Renomovaný novinár Fabrizio Romano pred troma dňami tvrdil, že oba kluby sa už dohodli a čaká sa len na vyjadrenie samotného hráča.

V Al Nassr pôsobia portugalský kanonier a päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo, senegalský útočník Sadio Mane, chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič, španielsky obranca Aymeric Laporte či brazílski legionári Anderson Talisca, Alex Telles a Bento.

Francúzsky klub mal dostať ponuky aj od troch klubov z anglickej Premier League – Manchester United, FC Everton a Newcastle United – kde pôsobí slovenský brankár Martin Dúbravka. Informujú viaceré anglické médiá.

Prestup na Britské ostrovy má ale jeden háčik a to je plat Milana Škriniara, ktorý v PSG ročne zarába 10 miliónov eur. Takýto vysoký plat si skôr dovolí zaplatiť Al Nassr ako spomenuté anglické kluby. 

Dvadsaťdeväťročný stopér prišiel do Paríža vlani z Interu Miláno. V uplynulej sezóne odohral za PSG 32 zápasov vo všetkých súťažiach, do prvých dvoch duelov novej sezóny však nezasiahol. V piatkovom stretnutí Ligue 1 proti Montpellieru (6:0) ho tréner Luis Enrique nezaradil ani na zápasovú súpisku.

Pre trénera Vladimíra Weissa to bola na Tehelnom poli magická noc.
Obrovské zvraty, emócie a historka s karfiolom, Weiss: Dáni nás nemuseli urážať... Zobraziť článok

Bývalý taliansky reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (v strede).
Strmhlavý pád bývalého reprezentanta: Prepadol drogám a alkoholu, skončil na psychiatrii Zobraziť článok

Na snímke radosť Davida Strelca a vpravo Vladimír Weiss (obaja Slovan).
Strelec o postupe do Ligy majstrov: Najlepší zápas v histórii klubu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk