Obrovské zvraty, emócie a historka s karfiolom, Weiss: Dáni nás nemuseli urážať...

Bláznivá noc na Tehelnom Poli! Futbalisti Slovana Bratislava prvýkrát v histórii klubu postúpili do hlavnej fázy novodobej Ligy majstrov. ...

Bláznivá noc na Tehelnom Poli! Futbalisti Slovana Bratislava prvýkrát v histórii klubu postúpili do hlavnej fázy novodobej Ligy majstrov. Veľký podiel na tom má aj tréner Vladimír Weiss starší (59), ktorý po zápase neskrýval obrovskú radosť, no tiež prezradil, čo sa ho dotklo.

Fotogaléria

V roku 2021, keď sa ujal kormidla v Slovane, povedal, že sníva o tom, že raz na Tehelné pole príde Real Madrid. Teraz sa mu to môže splniť.

„Koho si prajem, je mi úplne jedno. Čo som hovoril tie moje nezmysly kedysi, že verím, že sem raz naozaj príde Real Madrid. Možno budem mať šťastnú ruku. Viem, že môže prísť aj Sparta Praha, bude to veľkolepé. Je jedno, kto príde. Každý zápas bude vypredaný a my budeme hrať s takouto emóciou. Užijeme si Ligu majstrov. Samozrejme, asi ju ťažko vyhráme, ale urobíme maximum, aby sme spravili radosť,“ uviedol Weiss.

Zároveň vyjadril nádej, že naplnením kasy za postup do LM sa iba začína éra budovania veľkého Slovana. „Dnes máme nový štadión, ktoré je ako divadlo snov. Všetci dnes musia mať radosť, naši diváci, ale aj tí, ktorí nás nemajú radi. Zarobili sme nejaké peniaze klubu, všetci si ich zaslúžime za robotu, ktorú odvádzame. Verím, že ich aj rozumne investujeme. Máme veľké plány, o ktorých teraz nemôžem hovoriť, ale Slovan bude ešte lepší. Ja už tu možno nebudem, ale tento klub bude rásť," dodal Weiss. Oslavy po zápase nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Žreb Ligy majstrov.
Európske súťaže v novom šate! Žiadny žreb ani skupiny. Ako to bude vyzerať? Zobraziť článok

Bývalý taliansky reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (v strede).
Strmhlavý pád bývalého reprezentanta: Prepadol drogám a alkoholu, skončil na psychiatrii Zobraziť článok

Hráči oslavujú s trénerom Weissom historický postup
Nadšený tréner Weiss po postupe do Ligy majstrov: Aj zázraky sa dejú, zajtra môžem skončiť... Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk