Strmhlavý pád bývalého reprezentanta: Prepadol drogám a alkoholu, skončil na psychiatrii

Padol na pomyselné dno! Bývalý taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (38) v otvorenej spovedi priznal ťažké životné obdobie. ...

Padol na pomyselné dno! Bývalý taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (38) v otvorenej spovedi priznal ťažké životné obdobie. Trpí depresiami, nemá peniaze a holduje drogám a alkoholu.

Fotogaléria

Je na mizine

Kedysi ho ospevovali davy, mal všetko, no dnes priznáva, že viackrát sa liečil na psychiatrii a berie lieky. „Upadám do sebadeštrukcie a prakticky žijem sám zamknutý v dome. Nikam nejdem, nechcem vstať z postele, odísť z izby, najesť sa… Chcem, aby každý pochopil dôvody mojich nesprávnych rozhodnutí. Liečim sa na psychiatrii a vzďaľujem sa od ľudí, ktorých milujem,“ povedal Osvaldo, ktorý so závislosťou bojuje neúspešne.

„Liečim sa, ale je to nesmierne ťažké. Znova sa vraciam k závislostiam a vzďaľujem sa od ľudí, na ktorých mi záleží. Kedysi som bol hrdý na to, kým som bol – skvelý futbalista, sebavedomý človek. Teraz som niekým, koho nepoznám,“ doplnil.

Osvaldovi sa v roku 2015 rozpadlo manželstvo s Ninou. Pár tvorili celú dekádu a majú spolu tri deti. „Nemám stálu prácu, všetky peniaze sú preč. Vždy som bol dobrý priateľ, dúfam, že budem aj dobrý otec,“ uzavrel. Viac vo FOTOGALÉRII!

Ralfa Schumachera nehoda brata Michaela poznačila.
Dusno okolo Ralfa Schumachera, stretol sa s manželkou brata Michaela: Po bozku nasledovalo TOTO! Zobraziť článok

Dres parížskeho veľkoklubu mu veľmi nesadol.
Škrtel a Ďurica o prestupe Škriniara: Lepšie hrať v Arábii, ako sedieť v PSG Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk