Strmhlavý pád bývalého reprezentanta: Prepadol drogám a alkoholu, skončil na psychiatrii

Padol na pomyselné dno! Bývalý taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (38) v otvorenej spovedi priznal ťažké životné obdobie. ...

Padol na pomyselné dno! Bývalý taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo (38) v otvorenej spovedi priznal ťažké životné obdobie. Trpí depresiami, nemá peniaze a holduje drogám a alkoholu.

Fotogaléria

Osvaldo sa narodil 12. januára 1986 v argentínskom meste Lanús, kde aj dospieval, no nakoniec reprezentoval Taliansko. Počas úspešnej kariéry vystriedala veľa kvalitných klubov: Atalanta Bergamo, Fiorentina, Juventus Turín, Inter Miláno, Espanyol Barcelona, Boca Juniors či FC Porto. Najväčší úspech zaznamenal v turínskom Juventuse, s ktorým vyhral v roku 2014 taliansku Sériu A.

Kopačky vymenil za fľašu

Bývalý útočník odohral za reprezentáciu Talianska 14 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri góly. Tridsaťosemročný exfutbalista teraz priznal, že nezvládol svoju závislosť, má psychické problémy a je bez peňazí. 

„Musím sa priznať k svojmu životu a niektorých veciach. Vôbec sa mi nedarí. Cítim potrebu povedať, že už nejaký čas bojujem s depresiou, ktorá ma priviedla k nejakým závislostiam, alkoholu a drogám. Mám pocit, že život sa mi vymyká spod kontroly,“ prezradil argentínsky rodák.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk