Dusno okolo Ralfa Schumachera, stretol sa s manželkou brata Michaela: Po bozku nasledovalo TOTO!

Bývalý pilot F1 Ralf Schumacher pred nedávnom išiel s pravdou von a priznal vzťah s mužom. Správa vyvolala veľkú rozruch a objavili sa ...

Bývalý pilot F1 Ralf Schumacher pred nedávnom išiel s pravdou von a priznal vzťah s mužom. Správa vyvolala veľkú rozruch a objavili sa rôznorodé reakcie. Počas víkendu na Veľkej cene Holandska sa stretol s Corinnou Schumacherovou, manželkou slávneho brata Michaela. Aha, ako celé stretnutie dopadlo.

Fotogaléria

Ralf po oznámení svojho coming outu vyvolal nebývalý rozruch. Exmanželka Cora sa cítila urazená, lebo o jeho homosexualite údajne nevedela. Štyridsaťdeväťročný bývalý pilot ale prezradil, že klame.

Následne kauzu rozvírila aj jeho bývalá svokra Ingrid Brinkmannová: „Samozrejme, že s Corou spával. Preto sme všetci verili, že ide len o škaredú fámy, že je Ralf gay,“ povedala v rozhovore pre Bild.

Schumacher sa prvýkrát od odhalenia svojej orientácie stretol s manželkou svojho legendárneho brata Michaela. Dvakrát príjemné stretnutie to ale nebolo. Za všetko môže odhalenie jeho orientácie...

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk