Tréner Weiss si po otázke iba odfúkol: Typický slovenský novinár...

Mal dobrú náladu, no po tejto otázke ho prešla! Vladimíra Weissa st. na tlačovej konferencii rozhodila otázka jedného z prítomných novinárov. ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Mal dobrú náladu, no po tejto otázke ho prešla! Vladimíra Weissa st. na tlačovej konferencii rozhodila otázka jedného z prítomných novinárov. 

FOTOGALÉRIA: Tigran Barseghjan a Vladimír Weiss st.

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava majú po minulotýždňovej remíze 1:1 v Dánsku na dosah historický úspech v podobe premiérovej účasti v hlavnej fáze Ligy majstrov. Podľa ich trénera Vladimíra Weissa musia hrať v stredajšej domácej odvete play-off proti FC Midtjylland s vášňou, zároveň však nesmú byť premotivovaní.

Na tlačovú konferenciu pred mimoriadne dôležitým stretnutím prišiel hlavný kouč Slovana s výbornou náladou. Pri odpovediach Tigrana Barseghjana sa usmieval od ucha k uchu. „Má dobrú povahu. Zvlášť na takéto zápasy. Je expert so všetkým, čo k tomu patrí. A výborný futbalista,“ chválil arménskeho zverenca.

Už o niekoľko desiatok sekúnd ale prišla otázka, ktorá skúseného lodivoda poriadne rozhodila. Jeden z prítomných novinárov sa ho opýtal, či tlak a atmosféra na vypredanom Tehelnom poli môže kabíne uškodiť. „Typická slovenká otázka, typický slovenský novinár. Čo ti mám na to povedať?,“ krútil hlavou Vladimír Weiss st. 

„Naopak, ľudia nás vždy dotiahli do neskutočných výkonov. Verím, že nás dotlačia do takého tranzu, že budeme mať s čistou hlavou viac síl,“ pokračoval následne šéf lavičky Slovana. 

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss.
Weiss má pred zlomovým duelom obavy: Dvaja-traja hráči majú virózu Zobraziť článok

Slovenský futbalista Lukáš Haraslín sa výrazne zaslúžil o postup Sparty Praha do hlavnej fázy Ligy majstrov 2024/2025. 
Haraslín hrdina Sparty pri postupe do LM: Obrancov súpera zadarmo povozil na kolotoči Zobraziť článok

Dres parížskeho veľkoklubu mu veľmi nesadol.
Škrtel a Ďurica o prestupe Škriniara: Lepšie hrať v Arábii, ako sedieť v PSG Zobraziť článok

Uruguajský futbalista Juan Izquierdo zomrel na následky zástavy srdca.
Náhla smrť futbalistu († 27) šokovala celý kontinent: Skolaboval počas zápasu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk