Sebavedomé slová kouča Midtjyllandu pred odvetou: Budeme hrať ofenzívne!

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava majú po minulotýždňovej remíze 1:1 v Dánsku na dosah historický úspech v podobe premiérovej účasti v ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava majú po minulotýždňovej remíze 1:1 v Dánsku na dosah historický úspech v podobe premiérovej účasti v hlavnej fáze Ligy majstrov.

Tréner Midtjyllandu Thomas Thomasberg je presvedčený o kvalitách svojho tímu, ktorému verí, že kľúčový zápas zvládne. "Ideme do neho skôr s vierou, že môžeme vyhrať. Obavy nie sú namieste. Vždy sme si hovorili, že naším snom je účasť v Lige majstrov a teraz sme blízko k jeho splneniu. Aj keď sme v prvom zápase nedosiahli výsledok, aký sme chceli, veríme, že to tu dotiahneme do konca. Zajtra budeme hrať ofenzívne, potrebujeme vyhrať, sme si toho vedomí," uviedol Thomasberg na oficiálnej tlačovej konferencii.

Úradujúci dánsky majster si v prípade úspechu na Tehelnom poli zabezpečí druhú účasť v skupinovej fáze najprestížnejšej klubovej súťaže. V sezóne 2020/2021 získal dva body v šiestich dueloch a skončil štvrtý v D-skupine za Liverpoolom, Atalantou a Ajaxom. "Máme niekoľko individualít v tíme, ktoré vedia rozhodovať ťažké zápasy. Myslím si, že je v našich silách v Bratislave vyhrať. Verím, že nájdeme kľúč k prekonaniu súperovej defenzívy," konštatoval stredopoliar Oliver Sorensen.

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss.
Weiss má pred zlomovým duelom obavy: Dvaja-traja hráči majú virózu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk