Na Hokejistovi roka žiarili naše hviezdy na čele so Slafkovským: Ukázali svoje trofeje

Na prestížnom galavečere Hokejista roka 2024 sa to hemžilo hviezdami slovenského hokeja, ktoré sa ukázali v plnej paráde.
  • Zdroj: mk, TASR

Na prestížnom galavečere Hokejista roka 2024 sa to hemžilo hviezdami slovenského hokeja, ktoré sa ukázali v plnej paráde.

FOTOGALÉRIA: Hokejista roka 2024

Mladé talenty ako Šimon Nemec (20) či Adam Sýkora (19) dorazili ruka v ruke so svojimi krásnymi polovičkami, najväčšiu pozornosť však na seba pútal Juraj Slafkovský (20). Ten však prišiel „iba“ v sprievode otca.

Celý večer úplne ovládol! Slovenským Hokejistom roka 2024 sa stal Juraj Slafkovský, pre ktorého to bol celkovo druhý triumf v tejto prestížnej ankete. Okrem ocenenia v hlavnej kategórii získal aj trofeje pre najlepšieho útočníka a najlepšieho hráča do 20 rokov. Druhý skončil Martin Pospíšil, tretí Libor Hudáček. Slafkovský vyhral aj v roku 2022, keď výraznou mierou prispel k zisku bronzových medailí na ZOH v Pekingu.

Draftová jednotka NHL z roku 2022 sa počas celého nablýskaného večera veľmi dobre zabávala, o čom svedčili aj jeho hlášky na pódiu. „Rodičia musia ešte stále pracovať,“ zasmial sa na úvod Slafkovský, čím narážal na podpis luxusného megakontraktu s Montrealom v celkovej hodnote vyše 56,6 milióna eur.

Aby toho nebolo málo, na svetlo sveta sa v lete dostali aj správy o tom, že náš hokejový supertalent z Košíc momentálne randí s mladou kanadskou modelkou Angélie Bourgeoisovou-Pelletierovou (21). No zatiaľ čo jeho rovesníci Nemec so Sýkororm prišli v sprievode krásnych polovičiek, Slafkovský sa ukázal „len“ po boku otca Juraja st.

Medzi ďalšími účastníkmi prestížnej akcie nemohli chýbať ani Tomáš Tatar s krásnou snúbenicou Veronikou, ale prekvapil aj Kristián Pospíšil, ktorý sa ukázal ruka v ruke s českou modelkou a účastníčkou reality šou Survivor Veronikou Přikrylovou.

Legenda slovenského hokeja tímu verí.
Vinco Lukáč o kvalifikácii na ZOH: Béčkarov musíme zvalcovať jednou nohou,inak to bude...! Zobraziť článok

Schmiedlová na záverečnom podujatí veľkej štvorky vyrovnala svoje maximum z roku 2015.
Sľubný úvod nestačil: Schmiedlová končí na US Open v prvom kole Zobraziť článok

Tomáš Jurčo poslal svojmu krajanovi Martinovi Pospíšilovi rázny odkaz.
Jurčo posiela z KHL tvrdý odkaz: Je mi jedno, čo hovorí Pospíšil! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk