Škrtel a Ďurica o prestupe Škriniara: Lepšie hrať v Arábii, ako sedieť v PSG

Dni Milana Škriniara (29) v PSG sú už zrejme zrátané. Španielsky tréner francúzskeho majstra Luis Enrique (54) dáva už dlhšie najavo, ...

Dni Milana Škriniara (29) v PSG sú už zrejme zrátané. Španielsky tréner francúzskeho majstra Luis Enrique (54) dáva už dlhšie najavo, že kapitán slovenskej reprezentácie nefiguruje v jeho plánoch.

Fotogaléria

„Ak sa bavíme o prechode do Saudskej Arábie a je to reálne, tak určite sa takisto ťažko odoláva podmienkam, aké mu tam ponúkajú. V momentálnej situácii je to z rozumového hľadiska asi najlepšie riešenie. Ťažko povedať, že koľko šancí by ešte dostal vo Francúzsku a ako by sa to ďalej vyvíjalo. Úprimne, v Európe je asi málo klubov, ktoré by z finančného hľadiska dokázali splniť transferové a aj platové podmienky,“ pripojil pre Šport24.sk s tým, že lepšie je hrať u Arabov, ako sedieť na lavičke či tribúne vo Francúzsku.

Ešte je skoro

Ďalšia naša stopérska legenda Ján Ďurica (42) uvažuje, že situáciu mu zrejme zhoršili aj zdravotné problémy. „Viem, že absolvoval operáciu členka a mal nemalé problémy s chrbtom. Z hľadiska veku je však asi pre Milana ešte skoro na prestup do arabského sveta, no možno jednoducho nemá na výber,“ konštatoval.

Škriniar si podľa neho urobil v drese Interu Miláno skvelé meno a mnohí sa vtedy čudovali, že odišiel. „Aj preto mu to možno množstvo fanúšikov nevie doteraz zabudnúť,“ doplnil s tým, že Milan sa so súčasnou situáciou musí vyrovnať.

Kto ho chce?

  • Al-Nassr
  • FC Everton
  • Newcastle United
  • FC Sevilla
  • Juventus Turín
  • SSC Neapol

Uruguajský futbalista Juan Izquierdo zomrel na následky zástavy srdca.
Náhla smrť futbalistu († 27) šokovala celý kontinent: Skolaboval počas zápasu! Zobraziť článok

Kristián Pospíšil - priateľka Veronika a Juraj Slafkovský.
Na Hokejistovi roka žiarili naše hviezdy na čele so Slafkovským: Ukázali svoje trofeje Zobraziť článok

Legenda slovenského hokeja tímu verí.
Vinco Lukáč o kvalifikácii na ZOH: Béčkarov musíme zvalcovať jednou nohou,inak to bude...! Zobraziť článok

Schmiedlová na záverečnom podujatí veľkej štvorky vyrovnala svoje maximum z roku 2015.
Sľubný úvod nestačil: Schmiedlová končí na US Open v prvom kole Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk