Známy promotér prehovoril: Uvidíme Cristiana Ronalda v boxerskom ringu?

Exhibičné boxerské zápasy medzi celebritami sú čoraz viac populárnejšie a dvere majú otvorené aj tie najväčšie športové hviezdy. Vždy ...
  • Zdroj: Northfoto

Exhibičné boxerské zápasy medzi celebritami sú čoraz viac populárnejšie a dvere majú otvorené aj tie najväčšie športové hviezdy. Vždy totiž vzbudia obrovskú pozornosť. Čo by to ale bolo, keby do ringu nastúpil jeden z najlepších futbalistov všetkých čias Cristiano Ronaldo (39)?

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Portugalský útočník si v pozícii diváka rád vychutná kvalitnú bojovú šou. Uvedomuje si to taktiež slávna osobnosť sociálnych sietí, zápasník a zakladateľ organizácie Misfits Boxing Olajide William Olatunji. „KSI“už do svojho projektu zlanáril viaceré známe tváre, no uspokojiť sa rozhodne nechce.

Po podpísaní bývalého hráča anglickej Premier League Dannyho Simpsona si trúfa na tie najvyššie méty. Sníva pritom o niekdajšom spoluhráčovi skvelého krajného obrancu z Manchestru United Cristianovi Ronaldovi. V hlave už má dokonca šokujúci nápad o dueli.

Rodák z ostrova Madeira je síce aktuálne pod zmluvou v saudskoarabskom Al-Nassr, ale napriek pokročilému veku je vo výbornej forme. Pristúpi preto aj on na netypickú zmenu športov? „Nikdy nehovorte nikdy,“ povedal priamočiaro „KSI“ na margo tejto témy v rozhovore pre britský portál talkSPORT.com a dokonca odhalil meno ďalšieho legendárneho futbalistu, ktorého by medzi pletivami chcel vidieť s víťazom piatich Zlatých lôpt: „Cristiano Ronaldo verzus Zlatan Ibrahimovič. To by bolo niečo!“

Legendárny anglický futbalista Lionel Messi.
Hviezdny Messi odmietol ponuku zo Saudskej Arábie: Nezlanáril ho ani rekordný plat! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk