Hviezdny Messi odmietol ponuku zo Saudskej Arábie: Nezlanáril ho ani rekordný plat!

Nechýbalo veľa a Lionela Messiho (37) sme dnes mohli vidieť behať po saudskoarabských trávnikoch. Argentinské médiá totiž prišli s informáciou, ...
  • Zdroj: Northfoto

Nechýbalo veľa a Lionela Messiho (37) sme dnes mohli vidieť behať po saudskoarabských trávnikoch. Argentinské médiá totiž prišli s informáciou, že Al Hilal mu pred rokom ponúkol kráľovský plat. Osemnásobný víťaz Zlatej lopy ale napokon uprednostil odchod do amerického Interu Miami.

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo mohli po rokoch opäť hrať v jednej súťaži. Zatiaľ čo Portugalčan pôsobí v Al Nassr od januára 2023, Argentínčan sa na Blízky východ mohol sťahovať o pol roka neskôr. Po konci vo francúzskom PSG váhal, kam zamieri, a jednou z možností bola aj Saudská Arábia.

Rozhodovanie nemal vôbec jednoduché! Podľa Fox Sports Argentina, čo zverejnil renomovaný novinár Fabrizio Romano, mu Al Hilal, za ktorý hrá tiež Messiho bývalý spoluhráč Neymar, ponúkal týždennú mzdu vo výške neuveriteľných 20 miliónov eur. Ročne 240 miliónov eur.

Pokiaľ by teda túto ponuku prijal, zarobil by päťkrát viac než jeho veľký rival Cristiano Ronaldo. Momentálne má Messi v Interi Miami celkový plat 135 miliónov dolárov, vďaka čomu je jednoznačne najlepšie zarábajúcim futbalistom MLS.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk