Výnimočný moment v ženskom MMA: Poľka brutálnym KO ohúrila svet!

To bolo niečo! Poľská bojovníčka Wiktoria Czyzewska si na turnaji KSW 97 pripísala neuveriteľný triumf. V strete s Eriannou Castanedovou ...
  • Zdroj: Instagram/@ksw_mma

To bolo niečo! Poľská bojovníčka Wiktoria Czyzewska si na turnaji KSW 97 pripísala neuveriteľný triumf. V strete s Eriannou Castanedovou sa blysla brutálnym predčasným ukončením, ktoré je v poľskej organizácii už teraz adeptom na KO roka. Všetko pritom stihla v prvom kole!

Talentovaná česká bojovníčka Veronika Zajícová.
Krásna česká bojovníčka opäť dráždi: Mužské publikum ohúrila pikantným videom! Zobraziť článok

Duel proti Castanedovej sľuboval atraktívnu postojársku bitku. Czyżewska pred nástupom uviedla, že chce opäť predviesť dynamickú a zaujímavú stránku ženského MMA a urobí maximum, aby sa fanúšikovia bavili už od úvodných sekúnd. Nuž, podarilo sa!

Aktérky odštartovali súboj výmenou tvrdých úderov, pričom Czyżewska mala v tlaku mierne navrch. Castanedová sa síce pokúsila o zvrat, keď chcela ísť na zem, ale „Chicatoro„ jej tento plán prekazila. Následne ju trafila skvelou kombináciou ľavého úderu a pravého high-kicku, vďaka čomu si dokráčala k okulahodiacemu víťazstvu. Video z tohto momentu ihneď obletelo internet, pričom na sociálnych sieťach ho dokonca zdieľalo niekoľko populárnych účtov. 

Attila Végh s manželkou Natáliou počas dovolenky v španielskej Marbelle
Attila Végh zažil bizarný záver dovolenky: Pobalený, na odchode a v tom to prišlo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk