Nevídaný incident na cyklistickej Vuelte: Divá zver zranila jazdcov a spôsobila značné škody!

Na cyklistických pretekoch Vuelta a España sa udiala nevídaná vec. Počas prejazdu cyklistov cez jedno z pohorí prebehlo cez cestu stádo ...
  • Zdroj: northfoto

Na cyklistických pretekoch Vuelta a España sa udiala nevídaná vec. Počas prejazdu cyklistov cez jedno z pohorí prebehlo cez cestu stádo divokých sŕn.

Divá zver následne zrazila cyklistov Giulia Cicconeho a Txomina Juaristiho, pričom jedna kus dokonca vyskočil na strechu sprievodného auta a vážne poškodil niekoľko bicyklov.

V čase udalosti bol pelotón už značne roztrhaný a cyklisti vytvorili menšie skupiny, pričom v jednej z týchto skupín sa nachádzali práve aj Ciccone z tímu Lidl-Trek a Txomin z tímu Euskatel-Euskadi.

Kamery si oboch cyklistov všimli až vtedy, keď už ležali na zemi a to čo sa im skutočne stalo sa verejnosť dozvedela až po skončení etapy.

„Počas ošetrovania lekármi Vuelty prebehli cez cestu ešte dve stáda. Z toho druhého sa jeleň zamotal do strešného nosiča vozu Euskaltel-Euskadi a spôsobil značné škody na dvoch tímových bicykloch,“ znela tlačová správa španielskeho tímu, v ktorej sa ďalej taktiež uvádzalo, že Txomin následkom incidentu utrpel drobné zranenia ľavého ramena a chrbtice.

„Zviera sa snažilo vyslobodiť, jeden bicykel pri tom spadol zo strechy a tak sa srna dokázala vyslobodiť zo zajatia,“ dodal Wilfried Peeters, riaditeľ tímu T-Rex-Quick Step.

Milan Škriniar je blízko prestupu do arabského klubu Al-Nassr, v ktorom pôsobí aj Cristiano Ronaldo.
Dohoda je takmer uzavretá: Bude hrať Milan Škriniar po boku Ronalda? Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk