Dohoda je takmer uzavretá: Bude hrať Milan Škriniar po boku Ronalda?

Saudskoarabský futbalový klub Al-Nassr, v ktorom pôsobí okrem iného aj hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (39), poslal PSG ...
  • Zdroj: anc

Saudskoarabský futbalový klub Al-Nassr, v ktorom pôsobí okrem iného aj hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (39), poslal PSG oficiálnu ponuku na kúpu slovenského obrancu Milana Škriniara (29).

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Ten aktuálne trávi v hlavnom meste Francúzska na hracej ploche čoraz menej minút, pričom v poslednom zápase PSG proti Montpellieru ho kormidelník Luis Enrique dokonca posadil na tribúnu.

Známy futbalový novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti X uviedol, že dohoda o prestupe je takmer uzavretá. Následne zároveň dodal, že aktuálne už všetko závisí len od slovenského futbalistu a jeho aktuálny zamestnávateľ dal prestupu zelenú.

Škriniar by v klube zo Saudskej Arábie vytvoril stopérsku dvojičku so Španielom Aymericom Laporteom (30). O hosťovanie kapitána slovenskej reprezentácie malo záujem aj množstvo klubov z talianskej Serie A, ako napríklad Juventus Turín či SSC Neapol. PSG je však viac naklonený predaju hráča.

Ronaldova láska Georgina.
Ronaldova Georgina šokovala fanúšikov: Pikantný tanec v erotickom prádle zverejnila na sociálnej sieti! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk