Lobotka mal v Neapole vzácnu návštevu: Fandila mu dcéra Linda aj bývalá láska!

akúto podporu v hľadisku ešte v živote nemal! Reč je o slovenskom reprezentantovi v službách Neapola Stanislavovi Lobotkovi (29), ktorému ...
  • Zdroj: archív DN

akúto podporu v hľadisku ešte v živote nemal! Reč je o slovenskom reprezentantovi v službách Neapola Stanislavovi Lobotkovi (29), ktorému v nedeľňajšom zápase 2. kola talianskej ligy proti Bologni (3:0) držala prvýkrát palce v hľadisku jeho rozkošná dcérka Linda (4), ktorú má s bývalou partnerkou Danielou Nízlovou (38). Tá tiež bola na zápase a nechýbala ani jej sestra Veronika s dcérkou Neou.

FOTOGALÉRIA: Lobotka
 
 
Hoci je prominentný pár – futbalista Stanislav Lobotka a speváčka Daniela Nízlová od seba už takmer tri roky je medzi nimi vzťah priateľsky.
 
„Áno, rozumieme si, ako rodičia našej dcérky Lindy a je to medzi nami v tomto smere v poriadku,“ povedala pre Nový Čas Daniela Nízlová, ktorá má s jedným najlepších slovenských futbalistov v tejto dobe štvorročnú dcérku Lindu. A práve v posledných dňoch boli pozrieť jej otca v talianskom Neapole, kde náš záložník pôsobí od roku 2020.
 
Romelu Lukaku je najväčšou hviezdou belgickej futbalovej reprezentácie.
Chelsea predáva hráča do Talianska: Lobotka si možno zahrá so súperom z ME Zobraziť článok
 
„Boli sme v Neapole šesť dní a bývalí sme v hoteli. Spolu so mnou bola aj sestra Veronika s dcérkou Neou,“ pokračovala speváčka, ktorá od jesene 2021 už netvorí pár s Lobotkom. 

Bývalá partnerka nášho futbalistu bola s dcérkou aj na nedeľňajšom zápase 2. kola talianskej Serie A, v ktorom Neapol zvíťazil nad Bolognou jasne 3:0. Stredopoliar Stanislav Lobotka odohral celý duel a jeho tím zaznamenal prvý triumf v tejto ligovej sezóne. „Dcérka Linda bola prvýkrát naživo na zápase. Fandila, ocinovi tlieskala a veľmi si to užila. Stano ju videl nielen po stretnutí, ale každý deň bol s ňou,“ dodala Daniela

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk