Liška o vojnovej propagande: Niečo sa udialo! Vydiskutujeme si to v kabíne

Dorazili aj hráči z KHL! Slovenský hokejový útočník Adam Liška (24) na zraze pred olympijskou kvalifikáciou čelil nepríjemným otázkam.

Dorazili aj hráči z KHL! Slovenský hokejový útočník Adam Liška (24) na zraze pred olympijskou kvalifikáciou čelil nepríjemným otázkam.

Fotogaléria

Naši hokejisti z ruskej ligy sa prvýkrát predstavia v národnom drese od svetového šampionátu 2021. Okrem Lišku nastúpia aj Martin Gernát a Mário Grman. Kapitán Severstaľu Čerepovec ako jediný odpovedal na otázky novinárov.

Každý má svoj názor

„Samozrejme, že viem, aká je situácia, možno aj očakávam nejaké otázky, ale som tu, som veľmi rád, že som v reprezentácii po dlhšej dobe a budem sa snažiť pomôcť kvalifikovať sa na olympiádu,“ povedal Adam.  

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viacerí kritizujú našich hráčov v KHL, pretože sa stávajú nástrojom propagandy a podporujú režim, ktorý vojensky plieni Ukrajinu. „Spoločnosť je polarizovaná. Každý má svoj názor. Ja rešpektujem každý jeden názor, no budem sa sústrediť na to, aby som na ľade podal čo najlepší výkon,“ opatrne uviedol útočník.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk