Slovenského futbalistu obvinili z týrania manželky: Kamil Kopúnek však podal sťažnosť

Slovenská futbalová verejnosť si Kamila Kopúnka (40) pamätá ako hrdinu z MS 2010 v JAR, kde svojím gólom proti Taliansku posunul Slovensko ...
  • Zdroj: anc

Slovenská futbalová verejnosť si Kamila Kopúnka (40) pamätá ako hrdinu z MS 2010 v JAR, kde svojím gólom proti Taliansku posunul Slovensko do osemfinále. Dnes však jeho meno rezonuje v médiách z úplne iného dôvodu. Čaká ho súdne pojednávanie pre obvinenie z týrania manželky.

Bývalého reprezentanta, ktorý sa po MS oženil s Dominikou, obvinili z týrania blízkej a zverenej osoby. V októbri 2020 totiž naňho podala jeho manželka trestné oznámenie a športovca zadržala NAKA. Noc strávil v cele predbežného zadržania. Hoci pôvodné obvinenie bolo zrušené pre nedostatok dôkazov, vyšetrovanie pokračovalo. Dnes, takmer štyri roky po dramatickom zadržaní, sa situácia opäť mení.

Prokurátor podal obžalobu na Okresný súd v Trnave. „Áno, môžem potvrdiť, že je na súde podaná obžaloba pre zločin týrania, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, keďže stále prebieha trestné konanie,“ povedala pre Topky.sk Kopúnková. Ak sa obžaloba na súde preukáže, Kopúnkovi hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov.

Nový Čas v tejto súvislosti samotného Kopúnka oslovil, ale od uzávierky tohto vydania nereagoval. „Beriem to ako pomstu Dominiky voči mne. Nikdy som na ňu fyzicky nesiahol,“ vyjadril sa v roku 2020 pre náš denník. Vo veci však nie je nariadený termín hlavného pojednávania, keďže Kamil podal sťažnosť, pričom sa na to pozrie krajský súd.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk